Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mīlētāju nedēļa Rīgas Jūgendstila muzejā

EasyGet.lv, 10.02.2013. 12:01

No 12. līdz 17. februārim Rīgas Jūgendstila muzejs vērs durvis apmeklētājiem, lai īpašā atmosfērā parūpētos par skaistiem mīlestības svētku mirkļiem un dāvanām.

Muzeja dzīvokļa telpas būs iekārtotas tā, lai iepriecinātu ne tikai mīlētājus, bet ikvienu apmeklētāju, kas vēlas izbaudīt sevišķo Jūgendstila muzeja gaisotni. Mīlētāju nedēļa Jūgendstila muzejā sagaidīs viesus ar negaidītiem pārsteigumiem un loteriju.

Mīlētāju nedēļas laikā Rīgas Jūgendstila muzejs ar īpašu pārsteigumu sagaidīs ne tikai pārus, bet arī visus, kuri mīlējuši - draugus, draudzenes, tēvus , dēlus, mātes, omes, meitas un māsas. Pielaikojot jūgendstila laika cepures, ikviens varēs iejusties jūgendstila dāmu un kungu lomās, iepazīt tā laika mīlestības simboliku un pašu rokām izgatavot sirsnīgu dāvaniņu mīļotajam. Virtuvē būs apskatāma simtgadīga Rīgas pavārgrāmata un iepriecinās saldumu cienasts.

Piemiņai - sirsnīgs foto jūgendstila interjerā. Neaizmirstiet līdzi paņemt fotoaparātu!

Mīlētāju programmu muzejs piedāvā ik dienu no 12. līdz 17. februārim. Īpašās ekskursijas 16. un 17. februārī plkst.14.00 un plkst.16.00. Pārīšiem atlaide – diviem viena ieejas biļete par Ls 2.50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV