Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Anna Kareņina" arī uz Splendid Palace ekrāna

EasyGet.lv, 10.02.2013. 12:06

No 15. februāra kinoteātrī „Splendid Palace" sāks demonstrēt filmu "Lepnums un aizspriedumi" (Pride and Prejudice) un "Piedošana" (Atonement) režisora Džo Raita jaunāko filmu „Anna Kareņina".
„Anna Kareņina" arī uz Splendid Palace ekrāna

Apburošajai Annai Kareņinai (Keira Knightley) ir viss, ko vien var vēlēties - viņa ir augsta ranga valdības amatpersonas Kareņina (Jude Law) sieva, mīloša māte savam dēlam, un viņas ģimene ieņem svarīgu vietu Sanktpēterburgas augstākajā sabiedrībā. Saņēmusi vēstuli no sava brāļa, kurš lūdz Annu atbraukt un palīdzēt glābt viņa laulību ar Dolliju (Kelly Macdonald), viņa dodas ceļā. Vilcienā Anna iepazīstas ar grāfieni Vronski, kuru Maskavas dzelzceļa stacijā sagaida viņas dēls - virsnieks Vronskis (Aaron Taylor-Johnson). Kad Anna tiek iepazīstināta ar Vronski, starp viņiem iedegas dzirksts, ko nav - un nebūs iespējams izdzēst. Filmas pamatā Ļeva Tolstoja romāns.

4 nominācijas ASV Kinoakadēmijas balvai Oscar!
Labākais operators
Labākais kostīmu mākslinieks
Labākais mākslinieciskais noformējums
Labākais muzikālais noformējums

Režisors: Joe Wright. Lomās: Jude Law, Keira Knightley, Emily Watson, Kelly Macdonald, Aaron Johnson, Matthew Macfadyen, Olivia Williams.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. Ieeja: 3.00 Ls, skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 2.50 Ls.

Foto: Keira Naitlija filmā "Anna Kareņina". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV