Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Filmas "Daiļās būtnes" zvaigzne gatava iekarot "Krēslas" cienītāju sirdis

EasyGet.lv, 11.02.2013. 14:01

Šonedēļ Latvijas un pasaules pirmizrādi piedzīvo filma "Daiļās būtnes" ("Beautiful Creatures"). Filma uzņemta pēc populāras grāmatas motīviem un ir pirmā daļa no romānu sērijas. Grāmata "Daiļās būtnes" ir publicēta 28 valodās un izdota 37 valstīs, arī Latvijā.
Filmas "Daiļās būtnes" zvaigzne gatava iekarot "Krēslas" cienītāju sirdis

"Daiļās būtnes" ir romantisks un pārdabiskiem notikumiem piesātināts stāsts par diviem jauniešiem Amerikas Dienvidos. Ītans, kurš ar nepacietību gaida skolas izlaidumu, kad varēs doties prom no Dienvidu mazpilsētas, iemīl noslēpumaino jauno klasesbiedreni Līnu. Meitene, kuru Ītans pirms satikšanās jau redzējis sapņos, ir apmetusies pilsētas visvecākajā un baisākajā namā. Abi kopā viņi atklāj tumšus noslēpumus savu ģimeņu un klusās pilsētiņas pagātnē... Galvenās lomas filmā izpilda jaunās zvaigznes Aldens Ernreihs un Alise Englerta, kā arī izcili un godalgoti aktieri - Džeremijs Airons, Emma Tomsone un Viola Deivisa.

Filmas centrālā zvaigzne, aktrise Alise Englerta, britu laikrakstam "The Independent" filmas pirmizrādes nedēļā atklājusi, ka sākotnēji noraidījusi filmēšanos gaidāmajā kases grāvējā, turklāt atteikumu producentiem nosūtījusi pat vairākkārt. Izrādās, ka nevēlēšanās piedalīties filmā, kurai tiek paredzēti lieliski panākumi un kura tiek raksturota kā nākamā "Krēslas" sāga, saistīta ar to, ka aktrise tobrīd vēl nebija lasījusi nedz grāmatas, ne scenāriju.

"Man tika piedāvāta galvenā loma šajā projektā, raksturojot to kā līdzīgu darbu "Krēslas" filmām, tāpēc sākotnēji biju ļoti skeptiski noskaņota un atteicos," intervijā stāsta Alise Englerta. Tomēr pēc iepazīšanās ar grāmatām, aktrisi apbūra gan stāsts, gan intriga un kvalitatīvais filmas scenārijs, tāpēc viņa vēlreiz devās pie filmas veidotājiem. "Es nevarēju piedot sev šādu kļūdu! Pēc scenārija izlasīšanas es iemīlēju šo darbu un patiesi vēlējos tajā piedalīties, taču baidījos, ka nu vairs šo lomu nedabūt... Tomēr pēc veiksmīgām provēm, tieši es tiku izvēlēta!" atklāj jaunā zvaigzne.

Foto: Kadrs no filmas "Daiļās būtnes". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV