Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Iznāk divas filmas romantiskai nedēļas nogalei

EasyGet.lv, 13.02.2013. 11:26

15. februārī, dienu pēc Valentīndienas, Latvijas kinoteātros iznāk divas filmas romantiskai nedēļas nogalei - "Daiļās būtnes" un "Trakais pirmais gads".
Iznāk divas filmas romantiskai nedēļas nogalei

Romantiska komēdija "Trakais pirmais gads" ("I Give It A Year") ir filmu „Tāda ir mīlestība" un „Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" veidotāju jaunākais darbs. Galvenajās lomās Anna Farisa ("Tikai draugi", "Šausmenīte"), Roza Bairna ("Troja", "28 nedēļas vēlāk", "Līgavas māsas"), Saimons Beikers, Minnija Draivere un citi. Filma atspoguļo to, kā pirmajā laulību gadā klājas kādam pārim un to, kas notiek pēc tam, kad abi satiek savas bijušās otrās pusītes... Filmas režisors Dans Meizers, kurš līdz šim ir aktīvi sadarbojies ar komiķi Sašu Baronu Koenu tādos darbos kā "Borats", "Bruno", "Diktators", kā arī TV šovā "Da Ali G Show", skatītājiem vēlas piedāvāt filmu, kurā iekļauti visi elementi, lai Valentīna dienas nedēļas nogalē šī būtu īstā izvēle. Dans Meizers: "Filmā ir gan "meinstrīma" komēdijas elementi un romantika, gan arī traki un neķītri joki. Tomēr galvenais šajā komēdijā ir tās varoņi un viņu rakstura īpašības, viņiem visiem piemīt vairākas rakstura šķautnes. Tieši spilgtie varoņi padara filmas komisko pusi tik pārsteidzošu, jo dažādās situācijās filmas varoņi var reaģēt, rīkoties vai pateikt ko pavisam negaidītu."

Filma "Daiļās būtnes" ("Beautiful Creatures"), kas jau tagad tiek raksturota kā "nākamā "Krēslas" sāga", ir balstīta uz populāra romāna motīviem, un tas ir romantisks un pārdabiskiem notikumiem piesātināts stāsts par diviem jauniešiem Amerikas Dienvidos. Ītans, kurš ar nepacietību gaida skolas izlaidumu, kad varēs doties prom no Dienvidu mazpilsētas, iemīl noslēpumaino jauno klasesbiedreni Līnu. Meitene, kuru Ītans pirms satikšanās jau redzējis sapņos, ir apmetusies pilsētas visvecākajā un baisākajā namā. Abi kopā viņi atklāj tumšus noslēpumus savu ģimeņu un klusās pilsētiņas pagātnē... Galvenās lomas filmā izpilda jaunās zvaigznes Aldens Ernreihs un Alise Englerta, kā arī izcili un godalgoti aktieri - Džeremijs Airons, Emma Tomsone un Viola Deivisa.

Foto: Kadrs no filmas "Daiļās būtnes". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV