Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Teātris TT" izrādi "Man patika dedzināt!" rādīs Liepājā

EasyGet.lv, 13.02.2013. 11:55

27. februārī pulksten 19:00 Liepājā, Mākslas vidusskolas zālē, Alejas ielā būs skatāma "Teātra TT" un "Dirty Deal Teatro" kopīgi veidotā izrāde "Man patika dedzināt!".

„Teātris TT" pirmo reizi ar izrādi „Man patika dedzināt!" viesosies Liepājas Mākslas vidusskolas zālē. 2012. gada Lielās literatūras balvas ieguvējas Margaritas Perveņeckas esamības komēdija ir rakstīta īpaši šim iestudējumam. Katrs Margaritas Perveņeckas jaundarbs ir unikāls – arī šoreiz tiek izspēlēti divi savietoti tradicionāla stand-up formā rakstīti stāsti, kas rada patiesu teātri par mums šodien, šeit un tagad.

Vanita un Gerds domā, ka viņu dzīves ir gluži vai traģiskas, tomēr mums ir iespēja saskatīt tajās dzirkstošu komiku. Šis ir bezbērnu pāris, kas jau ilgstoši dzīvo vienā dzīvoklī, bet katrs spītīgi pūlas apjaust šīs savienības jēgu ar savu mērauklu. Izrāde ir trāpīgs dzīves vērojums par mums šodien, šeit un tagad. Lomās – Anna Putniņa un Jānis Vimba, režisors – Lauris Gundars.

Biļetes uz izrādi nopērkamas "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6148

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV