Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Baltic Taste" festivālā „Erots 2013"

EasyGet.lv, 13.02.2013. 12:45

Festivālā „Erots 2013" 22. un 23. februārī pirmo reizi piedalīsies arī „Baltic Taste", kas ir plašākais un precīzākais ēdināšanas portāls Latvijā. Rodas jautājums – ko gan restorānu gids varētu darīt erotikas festivālā? Ēdināšanas joma ir ļoti daudzveidīga, un viņiem ir ko parādīt! Tā kā „Erots" ir dažādu baudu festivāls, „Baltic Taste" priecēs festivāla apmeklētājus ar erotisku maltīti, kuru pasniegs uz kaila cilvēka ķermeņa, seksīgām viesmīlēm un citiem pikantiem pārsteigumiem.
„Baltic Taste" festivālā „Erots 2013"

Kur ir izklaide un kustība, tur parasti parādās izsalkuma sajūta, kuru „Baltic Taste" sola remdēt ar netradicionālu un erotisku maltīti, kuru pasniegs uz kailas sievietes. Šī ir ekskluzīva iespēja nobaudīt ēdienu pēc citu tautu tradīcijām. Pirmo reizi Latvijā festivālā „Erots 2013" tiks izmantots aizguvums no senas japāņu tradīcijas niotaimori – ēst suši no kaila cilvēka ķermeņa. Ikvienam būs iespēja atbrīvot sievietes ķermeni no dažādām gardām uzkodām.

Apmeklējot „Baltic Taste" stendu, redzēsiet, ka arī ēdināšanas joma var būt visai pikanta un erotiska. Izstādes laikā „Baltic Taste" stendā varēs satikt pikantos tērpos ģērbtas viesmīles, kuras pasniegs gan maltīti, gan dažādus citus labumus no restorāniem un kafejnīcām. Pasākuma laikā būs arī citi tematiskie pārsteigumi!

„Baltic Taste" sevi pozicionē kā plašāko un precīzāko ēdināšanas portālu Latvijā. Datubāze ir veidota tā, lai lietotājs bez liekām problēmām var atrast precīzu informāciju par sev interesējošām kafejnīcām, bistro un restorāniem. Tiem, kam patīk pamieloties, tiek piedāvāts plašs izvēles klāsts, kas atbilst viņu vēlmēm, atrašanās vietai un iespējām.

Erotikas baudītajiem festivāls „Erots" ir kļuvis par sava veida tradīciju. Šogad tas svinēs 15. jubileju, tāpēc būs pārsteigumiem bagāts. Brīvā atmosfērā apmeklētāji varēs aplūkot intīmpreču izstādi, baudīt košo un daudzveidīgo šovprogrammu dažādām gaumēm un izjūtām, kā arī vērot jauna, starptautiska deju konkursa finālu. Drosmīgākajiem apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un konkursos, lai sasniegtu baudas virsotnes. Pieaugušo filmu cienītājiem Ķīpsalā būs arī erotiskais kino.

Savukārt 21. februārī kopā ar festivāla zvaigznēm, dalībniekiem un organizatoriem klubā "Coyote Fly" notiks "Erots 2013" pre-party.

Biļetes. Tikai Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) vēl ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 6! Savukārt iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs ir iespējams iegādāties biļetes par Ls 8! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma! Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem – dāvanas no „Contex" un „Cēsu alus". Vairāk par festivālu www.erots.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV