Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tuvojas seriāla „Plēsoņu pilsēta" dziļo dekoltē sezona

EasyGet.lv, 14.02.2013. 10:04

No 25. februāra kanālā FOX Life skatītāju vērtējumam tiks nodota seriāla „Plēsoņu pilsēta" jaunākā sezona. Galvenās lomas atveidotāja aktrise Kortnija Koksa tai ir pat devusi visai intriģējošu nosaukumu – „Dziļo dekoltē" sezona.
Tuvojas seriāla „Plēsoņu pilsēta" dziļo dekoltē sezona

Nepilnus divus mēnešus pēc seriāla 4. sezonas Pasaules pirmizrādes, tas nu būs skatāms arī Latvijā. Arī jaunajā seriāla sezonā varēsim turpināt sekot līdzi šarmanto aktrišu Kortnijas Koksas, Kristas Milleres un Bizijas Filipsas meistarklasei, atveidojot kaislīgas un mērķtiecīgas sievietes, kas dažādās ikdienas situācijās mēdz pārvērsties par īstām plēsoņām. Protams, pārnestā nozīmē. Nedaudz skumja, reizēm smieklīgu pārpratumu pilna, bet nekad garlaicīga – tāda ir seriāla varoņu dzīve!

2012. gadā no „ABC Studios" seriāla filmēšanu pārņēma kompānija „Warner Bros. Television", tādējādi pasludinot „Plēsoņu pilsētā" jaunas ēras sākumu. Kā sola seriāla producenti, jaunā sezona būs skandaloza, pikanta un pārsteigumiem bagāta. „Esmu šo sezonu pasludinājusi par atkailināto jeb dziļo dekoltē sezonu. Jaunajās sērijās visu kameru un acu uzmanība būs veltīta tieši šai ķermeņa daļai," intriģējoši noslēpumu priekškaru paver aktrise Kortnija Koksa.

Par darbu šajā seriālā Koksa saņēmusi 2 TV balvas nominācijā „Labākā sieviešu lomas atveidotāja". Viņa vislabāk pazīstama ar Monikas Gelleres lomu NBC situāciju komēdijā „Draugi" (Friends), tāpāt ir filmējusies seriālos „Dakterīši" (Scrubs) un Seinfeld. Kortinija Koksa ir piedalījusies arī visās filmas „Kliedziens" (Scream) daļās, jautrajā komēdijā „Eiss Ventura: Zvēru detektīvs" (Ace Ventura: Pet Detective) u.c.

Kortinjas Koksas atveidotā varone dievina sarkanvīnu un šis fakts komiskā veidā caurvij visas seriāla sezonas. Sākumā viņa izmantoja liela izmēra glāzi „Lielais Džoijs", kas vēlāk tiek nomainīta pret 1,3 litru „Lielo Karlu", pēc tam - „Lielo Lou" (patiesībā vāze) un, visbeidzot, „Lielo Kimo" (patiesībā svečturis no viesnīcas numuriņa). Savukārt savai draudzenei Laurijai vienmēr bija jāsamierinās vien ar miniatūro glāzi, sauktu par „Mazo Ričardu".

Seriāla „Plēsoņu pilsēta" jaunākā sezona kanālā FOX Life būs skatāma no 25. februāra pirmdienās 19:00.

Foto: Seriāla „Plēsoņu pilsēta" publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV