Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kino „Splendid Palace" turpmāk rīkos īpašus kino seansus senioriem

EasyGet.lv, 15.02.2013. 18:14 | komentāri (2)

No februāra kino „Splendid Palace" (Elizabetes ielā 61) uzsāk jaunu, līdz šim nebijušu akciju – Senioru seansus, kad par zemākām biļešu cenām uz kino īpaši aicināti vecāka gadu gājuma skatītāji, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Kino „Splendid Palace" turpmāk rīkos īpašus kino seansus senioriem

Pirmais Senioru seanss notiks 19. februārī plkst. 13.00. Kinomīļiem uz lielā ekrāna tiks demonstrēta izcilā, četriem Oskariem nominētā un pasaulē slavu jau iemantojusī režisora Džo Raita (Joe Wright) filma „Anna Kareņina".

„Šis ir „Splendid Palace" jubilejas gads, kurā gribam īpaši pateikties saviem ilggadējiem apmeklētājiem par viņu uzticību un lojalitāti. Ceru, ka Senioru seanss kļūs par apmeklētāju iemīļotu tradīciju un iemeslu, lai satiktos ar domubiedriem un elegantā, vēsturiska kinoteātra gaisotnē reizi mēnesī noskatītos kādu labu filmu," saka SIA „Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja Vineta Verika.

Plānots, ka Senioru seansos, kas turpmāk notiks katra mēneša pēdējā otrdienā plkst. 13.00, kino baudītājiem būs iespēja noskatīties kādu aktuālu, kino repertuārā esošu mākslas filmu. Biļetes cena uz seansa filmām kinoteātra kasē būs divi lati.

„Splendid Palace" dibināts 1923. gadā. Tas bija pirmais kinoteātris Baltijā, kurā sāka demonstrēt skaņu filmas. Šobrīd „Splendid Palace" programmu veido kvalitatīvs autorkino, „art house" filmas no Eiropas un citiem pasaules reģioniem, kas guvušas atsaucību pasaules kinofestivālos. Kopš 1994. gada „Splendid Palace" ir arī prestižās organizācijas „Europe Cinemas", kas veidota, lai popularizētu Eiropā tapušu kino, biedrs.

Vairāk par aktuālo filmu piedāvājumu kinoteātrī „Splendid Palace" var uzzināt interneta vietnē: www.splendidpalace.lv

Foto: Kadrs no filmas „Anna Kareņina". Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV