Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kristofers Vokens: "Es neesmu tik traks kā varoņi, kurus spēlēju"

EasyGet.lv, 19.02.2013. 12:27

22. februārī uz Latvijas ekrāniem iznāk kriminālkomēdija "Reāli veči" ("Stand Up Guys") ar izicilu aktieru piedalīšanos – filmā galvenās lomas spēlē tādas leģendas kā Als Pačino, Kristofers Vokens un Alans Arkins. Filmas "Reāli veči" centrā ir trīs draugi ar kopīgu kriminālu pagātni. Protams, ka viņi nespēj atturēties no kāda darbiņa, iekuļoties bīstamās un arī komiskās situācijās.
Kristofers Vokens: "Es neesmu tik traks kā varoņi, kurus spēlēju"

"Oscar" balvas laureāts, aktieris Kristofers Vokens, kurš filmējies tādos darbos kā "Lubene", "Briežu mednieks", "Annija Hola", nesen uz Latvijas ekrāniem iznākušajā filmā "Septiņi psihopāti" un citās lieliskās filmās, skatītājiem parasti asociējas ar trakiem, ļauniem un dīvainiem (vai vismaz kolorītiem) varoņiem. Reiz viņš pat atzina, ka izskatās pēc tipiska filmu ļaundara savas ārienes dēļ. Lai arī aktieris iemantojis dīvaiņa un ļaundara reputāciju uz lielajiem ekrāniem, reālajā dzīvē Vokens nemaz nelīdzinās varoņiem, kurus spēlē.

Filmas "Reāli veči" iznākšanai par godu filmas zvaigzne Vokens, kurš šā gada martā svinēs savu septiņdesmito dzimšanas dienu, intervijā atklāj, ka "nav tik traks kā varoņi uz lielā ekrāna".

"Es bieži esmu spēlējis destruktīvus, dīvainus un negatīvus varoņus. Taču pirms šīm lomām, es biju dziedātājs un dejotājs, piedaloties mūziklos. Skatītājiem var šķist, ka vienmēr tēloju ļaundarus, taču patiesībā esmu mērens tips, esmu precējies jau piecdesmit gadus un dzīvoju mierīgu dzīvi," atzīst aktieris. Starp citu, Vokens visās filmās, kurās piedalās, mēģina kādā piemērotā brīdi iekļaut arī dažus dejas soļus. Vai viņam tas ir izdevies arī jaunajā filmā "Reāli veči", Latvijas kinoskatītāji varēs uzzināt jau šonedēļ.

Foto: Kristofers Vokens filmā "Reāli veči". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV