Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mets Deimons varētu atgriezties nākamajā "Borna" filmā

EasyGet.lv, 21.02.2013. 13:46

Aktieris Mets Deimons, kurš šonedēļ būs redzams uz Latvijas kinoekrāniem filmā "Apsolītā zeme" ("Promised land"), apsver iespēju atgriezties aģenta Borna lomā.
Mets Deimons varētu atgriezties nākamajā "Borna" filmā

Intervijā respektablajam izdevumam "The Hollywood Reporter" studijas Universal Pictures šefs Adams Fogelsons atklāja tuvākās nākotnes plānus, kuru vidū ir arī jaunas "Borna" filmas, turpinot vienu no pēdējās desmitgades veiksmīgākajām asa sižeta filmu franšīzēm. Pirmajās trīs filmās titullomu atveidoja Mets Deimons, un 2012.gadā uz ekrāniem iznāca ceturtā "Borna" filmu sērija bez Meta Deimona piedalīšanās. Lai arī ceturtās filmas centrālais varonis ir cits aģents, kuru spēlēja Džeremijs Reners, studija šo filmu veidoja, izmantojot Džeisona Borna filmu vidi un iekļaujot tajā atsauces uz Borna gaitām. Kā šonedēļ ziņo studijas vadītājs, notiek pārrunas par Meta Deimona atgriešanos nākamajā "Bornā" vai pat nākamajās daļās.

"Tas, ka būs vēl kāda "Borna" filma, ir 100% skaidrs. Mets Deimons ir izteicies par iespējamo atgriešanos Borna lomā, un mēs par to noteikti ar viņu vēl runāsim. Iepriekšējā jeb ceturtā "Borna" filma mums paver daudz iespēju, kā šo stāstu attīstīt tālāk," klāsta studijas Universal priekšnieks A.Fogelsons.

Režisora Gasa Van Santa ("Labais Vils Hantings", "Zilonis", „Pēdējās dienas", „Milks" u.c.) jaunākajā filmā "Apsolītā zeme" galvenās lomas atveido Mets Deimons, Džons Krasinskis un Fransisa Makdormanda. Holivudas zvaigzne Mets Deimons ir arī šīs filmas scenārija līdzautors. Filma saņēmusi ASV kritiķu asociācijas godalgu (National Board of Review, USA). Filmā attēlota kādas ASV pilsētas iedzīvotāju cīņa pret gāzes korporācijas centieniem nopirkt viņu dzīves vietas. Kad korporācijas pārstāvis Stīvs Batlers (Mets Deimons) ar savu kolēģi ierodas krīzes skartā mazpilsētā, kas piedzīvojusi ekonomisku pagrimumu, viņiem par pārteigumu nākas atklāt, ka vietējie nebūt nealkst pieņemt kompānijas piedāvājumu, kas atvieglotu ekonomisko situāciju. Stīvam pretī stājas gan vietējā autoritāte – skolotājs, gan arodbiedrības vadītājs, ar kuru nākas kārtot arī personiskus rēķinus.

Foto: Mets Deimons filmā "Apsolītā zeme". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV