Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmizrādi piedzīvos dokumentālā filma par eiro ieviešanas izvēli Latvijā

EasyGet.lv, 22.02.2013. 15:43

27. februārī pulksten 17 kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvos dokumentālā filma "Dzīvot labāk", informē filmas izpildproducents Pāvils Raudonis.
Pirmizrādi piedzīvos dokumentālā filma par eiro ieviešanas izvēli Latvijā

"Latvija ir izvēles priekšā ieviest savā tautsaimniecībā eiro kā maksāšanas līdzekli vai paturēt latu. Tas arī nosaka visu 2013. gada dienas kārtību ekonomikā, tautsaimniecībā un politikā. Bet kā jūtas vienkāršais cilvēks? Vai pārdevējs tirgū un strādnieks fabrikā saņem atbildes uz jautājumiem, uz kuriem viņi meklē atbildi par lata un eiro nomaiņu? Par to arī vēsta „Platforma Film" studijā veidotā dokumentālā filma "Dzīvot labāk"," stāsta filmas producents Andrejs Ēķis.

Filma ieguvusi nosaukumu "Dzīvot labāk" tādēļ, ka galvenais nav par to, kā saukt naudu, bet par to, vai pēc eiro ieviešanas Latvijā dzīvosim labāk. 2013. gadā mums visiem kopā jāatrisina mūsu pašu Latvijas jautājums „Būt vai nebūt" vai varbūt „Pastāvēs kas pārvērtīsies".

Filmas producents ir Andrejs Ēķis, izpildproducents Pāvils Raudonis, režisore Ilze Šņore, scenāriste Ilona Bērziņa, montāžas inženieris Jānis Ērglis, galvenajā tēlā iejutusies Valmieras teātra aktrise Terēza Lasmane.

Dokumentālās filmas pirmizrāde notiks 27. februārī pulksten 17:00 kinoteātrī "Splendid Palace".

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV