Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Angļu detektīvdrāmas „Vaitčapela" jaunākās sezonas pirmizrāde kanālā FOX

EasyGet.lv, 25.02.2013. 09:53

No 3. marta trīs svētdienas vakarus pēc kārtas kanāls FOX skatītājiem piedāvā detektīvdrāmas „Vaitčapela" jaunākās sezonas sērijas, kurās mūsdienīgo izmeklēšanas seriālu lieliski papildina drūmi mistiska Anglijas Viktorijas laikmetam raksturīga gaisotne.

Tāpat kā divās iepriekšējās sezonās seriāla jaunajās sērijās Londonas detektīvi dzīs pēdas mūslaiku sērijveida slepkavām, kas savus noziegumus pastrādājuši pēc slavenu agrāko laiku noziedznieku parauga.

Arī jaunās sezonas sērijās netrūkst asinis stindzinošu ainu un emociju, taču formāts ir nedaudz mainījies. Lielāka vieta šoreiz atvēlēta galveno varoņu attiecībām, kas kļuvušas cilvēciski sirsnīgākas. „Esmu sajūsmināta, ka skatītājiem „Vaitčapelas" iepriekšējās sezonas patika tikpat lielā mērā kā mums, seriāla radītājiem. Sagaidāms, ka „Vaitčapela" turpmāk sasniegs jaunas aizraujošas virsotnes," pauda producente Sallija Vudvorda Džentla.

Seriāla galvenais trumpis ir tā nemainīgā norises vieta - Londonas rajons Vaitčapela, kas slavena ar savu tumšo kriminālo vēsturi. Šajā vietā savulaik uzdarbojās Džeks Uzšķērdējs – pasaulē slavenākais un mīklainākais slepkavnieks, kas 1888. gadā septembrī un oktobrī aukstasinīgi nogalināja un uzšķērda piecas Londonas prostitūtas.

Izmeklēšanas inspektora Džozefa Čandlera lomā ir iejuties britu TV filmu zvaigzne Ruperts Penrijs Džounss, kurš pazīstams kā spilgtu, tipiski anglisku tēlu atveidotājs. Viņa partneri policijas virsnieku Reju Mailsu tēlo aktieris Fils Deiviss, bet ar kriminālistiku apsēsto vēsturnieku Edvardu Bučanu – cita slavena TV filmu zvaigzne Stīvs Pembertons.

Detektīvdrāmas „Vaitčapela" 3. sezonas dubultsērijas kanālā FOX būs skatāmas no 3. marta, svētdienu vakaros 20:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV