Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Innas Čurikovas un Gļeba Panfilova meli

EasyGet.lv, 26.02.2013. 10:20

Maskavas teātris „Ļenkom", kas šajā sezonā atzīmē 85 gadu jubileju, piedāvā Rīgas skatītājiem ievērojamā kino un teātra režisora Gļeba Panfilova iestudēto izrādi „Glābjošie meli".
Innas Čurikovas un Gļeba Panfilova meli

Galerijas:

Maskavas skatuves mākslas kritiķi vienprātīgi atzīst šo iestudējumu par vienu no spēcīgākajiem visā „Ļenkom" vēsturē.

- 9. martā Dailes teātrī Inna Čurikova, Viktors Rakovs, Irina Serova, Jeļena Stepanova, Igors Koņahins un citi piedāvās pasaulslavenā dramaturga Alehandro Kasonas lugu „Ļenkom" interpretācijā.

"Vai pieļaujami meli cēla mērķa vārdā? Vai ar meliem iespējams glābt cilvēku? Šos jautājumus mēs uzdevām sev, iestudējot izrādi. Nu mūsu darbs ir galā, atstājam tos skatītāju ziņā. Ceram, ka izrāde palīdzēs atrast pareizo atbildi," saka Gļebs Panfilovs.

Nav nejaušība, ka izrādē piedalās divi unikāli mūziķu kolektīvi – senās mūzikas solistu ansamblis „Patapan" (rīdzinieki varēja iepazīsties ar tā sniegumu izrādē „Akvitānijas lauvene") un spožus starptautiskus panākumus ieguvusi Krievijas tango mūziķu grupa „Solo tango orquestra".

Mīla un naids, patiesība un meli, uzticība un nodevība zem Barselonas svelmainās saules stariem, skanot kaislīgam un saviļņojošam Argentīnas tango.

Foto: Izrāde „Glābjošie meli". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV