Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Fotokonkursam "Mana pārsteidzošā Latvija" iesniegts rekordaugsts darbu skaits

EasyGet.lv, 26.02.2013. 11:07

Kanāla National Geographic rīkotajā fotokonkursā "Mana pārsteidzošā Latvija", kas notiek sadarbībā ar Sony, iesniegts rekordaugsts darbu skaits. Par uzvarētāja titulu un vērtīgām balvām cīnīsies teju 700 dalībnieku, informē FOX International Channels Latvija sabiedrisko attiecību konsultants Edgars Vilcāns.
Fotokonkursam "Mana pārsteidzošā Latvija" iesniegts rekordaugsts darbu skaits

Šobrīd konkursa žūrijas komisijai priekšā ir visai sarežģīts uzdevums – izvērtēt visus darbus un noteikt pašu labāko autoru, kurš savā īpašumā iegūs galveno balvu jauno Sony NEX-5R fotokameru. Konkursa darbus vērtēs fotogrāfs Jānis Deinats, žurnāla National Geographic galvenais redaktors Rimants Ziedonis, vides pētnieks Māris Olte, dabas fotogrāfs un biologs Māris Kundziņš un TV ziņu moderatore Kristīne Garklāva.

„Esam ārkārtīgi priecīgi, ka mūsu aicinājumam ir atsaucies tik liels cilvēku skaits. Aplūkojot iesniegtos darbus varam kārtējo reizi pārliecināties, cik Latvija un tās daba ir skaista un pārsteidzoša. Mēs tiešām varam būt lepni, ka dzīvojam šādā vidē un mums ir iespēja to vērot ik dienu. Jābūt ir tikai nedaudz vērīgākiem, lai to visu saskatītu", stāsta Fox International Channels Latvija pārdošanas un mārketinga vadītāja Ilze Buna.

Paralēli darbu iesniegšanai kanāla National Geographic interneta vietnē http://www.facebook.com/NatGeoLatvija, notika arī balsojums, kura rezultātā apmeklētāji noteica tās 25 fotogrāfijas, kas jau no nākamās nedēļas, 4. marta līdz 18. martam būs apskatāmas īpašā izstādē tirdzniecības centrā Spice.

Atgādinām, ka ikviens interesents līdz pat 17. martam var apmeklēt kanāla National Geographic interneta vietni http://www.facebook.com/NatGeoLatvija, kur sadaļā Fotokonkurss iespējams iepazīties ar visiem konkursā iesniegtajiem darbiem, kā arī par tiem nobalsot. Visvairāk balsu ieguvusī fotogrāfija saņems žurnāla National Geographic gada abonementu.

Konkursa uzvarētāja paziņošana un svinīgā apbalvošana notiks 18. martā izstādes "Mana pārsteidzošā Latvija" aizvēršanas pasākumā.

Foto: Zvaigžņu ceļi. Foto (c) Jānis Griķis 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV