Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Oskaru" šova vadītāja pretrunīgie joki

easyget.lv, 27.02.2013. 11:14

ASV Kinoakadēmijas balvas ir sadalītas, un drīz pēc "Oskaru" šova mediji visā pasaulē steidzās publicēt un apspriest ne tikai rezultātus vai zvaigžņu tērpus, bet arī komentēt šovu un tā vadītāju, amerikāņu komiķi Setu Makfarlenu. Šī gada "Oskaru" šova vadītājs Sets Makfarlens ir vairāku animācijas seriālu autors, kā arī komēdijas "Teds" veidotājs, un viņa darbi izceļas gan ar gaumīgiem, gan mazāk rupjiem vai ļoti rupjiem un pretrunīgiem jokiem.
"Oskaru" šova vadītāja pretrunīgie joki

Vairāki ASV mediji, piemēram E!, Huffpost un citi, ir apkopojuši pretrunīgākos "Oskaru" šova mirkļus, kuru vidū izceļas gan dziesmiņa par krūtīm, Riannas an viņas drauga "randiņa" joks un citi. Tomēr diskusiju ASV medijos izraisīja joks par spāņu jeb latino izcelsmes aktieriem, kad uz skatuves kāpa aktrise Selma Hajeka, lai pasniegtu kārtējo balvu. Makfarlena komentārs par spāņu valodā runājošiem aktieriem Penelopi Krusu, Havjeru Bardemu un Selmu Hajku, kurus "runas manieri nav iespējams saprast", nešķita piemērots lielai daļai ASV iedzīvotāju, sevišķi meksikāņu izcelsmes skatītājiem, kuri šo komentāru apsprieda mediju mājas lapās un Twitter kontos.

Viena no joka "upuriem", godalgotā aktrise Penelope Krusa, kuras vārds ziņu virsrakstos bija manāms pirms mēneša, jo aktrise un viņas vīrs Havjers Bardems gaida ģimenes pieaugumu, šonedēļ būs redzama uz Latvijas kino ekrāniem filmā "Dzimis divreiz" ("Twice Born"). Tā ir itāliešu režisora Serdžo Kastellito melodrāma, kas uzņemta pēc Margaretas Madzantīni romāna. "Dzimis divreiz" ir mīlas stāsts, kas aptver vairākas desmitgades. Penelope Krusa filmā izpilda titullomu, un viņai līdzās spēlē aktieris Emīls Hiršs.

Foto: Kadrs no filmas "Dzimis divreiz". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV