Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dirty Deal Teatro pavasarī skatāmas trīs diplomdarbu izrādes

EasyGet.lv, 05.03.2013. 10:27

Dirty Deal Teatro pavasarī gaidāmas trīs Latvijas Kultūras akadēmijas jauno režisoru diplomdarbu izrādes. Savus diplomdarbus teātrī iestudē Viesturs Roziņš un Paula Prozoroviča, kas absolvē bakalaura programmu, un Andris Kalnozols, kam izrāde būs maģistra darbs, informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne.
Dirty Deal Teatro pavasarī skatāmas trīs diplomdarbu izrādes

Pirmais savu diplomdarbu iestudē režisors Viesturs Roziņš. Izrādei “Paspēlēsim mājās” pirmizrāde būs jau 7. martā. Tās pamatā ir radošās grupas HArF ekspedīcijas un gūtā pieredze viesojoties Latgales pamestajās mājās, kas tiek transformētas eksperimentālā mākslas darbā. Radošo apvienību HArF veido jaunie teātra profesionāļi – režisors Viesturs Roziņš, scenogrāfs Valters Kristbergs un producente Lelde Prūse. Apvienība sevi piesaka kā pieredzes teātris, kas nebaidās atzīt, ka pēta to, kas pašiem ir neskaidrs un neizprasts, nevis runā par jau saprasto un izzināto. Izrādes notiks 7. un 9. martā plkst. 19:00.

Maija otrajā pusē notiks Paulas Prozorovičas iestudētās izrādes “Porcelāna dūmi” pirmizrāde. Jaunā režisore jau Dirty Deal Teatro iestudējusi izrādes “Nepareizas dzīves skola” un “Lupatas”. Savukārt Andris Kalnozols, kas darbojas kā populārās leļļu un objektu teātra apvienības UMKA.LV dalībnieks, iestudē izrādi “Labākais cilvēks”. Arī šī pirmizrāde gaidāma maija otrajā pusē.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 6 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 4).

Vairāk informācijas teātra mājaslapā www.dirtydeal.lv/teatro

Foto: Izrādes “Paspēlēsim mājās” publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV