Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jānis Deinats atklās izstādi – noformējumu

EasyGet.lv, 06.03.2013. 16:40

No 13.marta līdz maija beigām restorānā „Fabrikas restorāns” (Balasta dambī 70) būs apskatāma Jāņa Deinata izstāde – noformējums, informē Liene Jakovļeva. Izstādes kuratore ir Elīna Dzelme.
Jānis Deinats atklās izstādi – noformējumu

Izstādes idejas pamatā ir doma par ikdienu, par lietām, bez kurām mēs nevaram iztikt. Kas ir šīs lietas? Šādu jautājumu uzdod izstādes konceptuālās idejas autors fotogrāfs Jānis Deinats. Skatītājam šīs lietas atklāsies Jāņa Deinata melnbaltajā fotogrāfijā. Bet šīs lietas lai pagaidām paliek noslēpums.

Jānis Deinats dzimis 1961.gadā, ieguvis aktiera izglītību, fotografē kopš 1989.gada. Viņa jaunākās personālizstādes: „Cilvēki muzejā” (2003, Valsts mākslas muzejs), ,„Paliek II” (2009, Rīgas Mākslas telpa), „Paliek VII” (2011, Kalnciema kvartāls), „Paliek II” (2011, Cēsu Mākslas festivāls). Plašāk – www.deinats.lv

Mākslas zinātnieks Vilnis Vējš: „Jānis Deinats ir apbrīnojami daudzpusīgs un darbīgs fotogrāfs. Iespējams, tieši personības artistiskums un komunikācijas spējas ir vismaz daļēja viņa panākumu atslēga. Un vēl, protams, viņa veiksmes pamats ir iejūtīgs skatiens, kas saskata neparasto tur, kur ne visi spēj.”

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV