Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sīrše Ronana filmā „Klejotāja” atveido divas lomas

EasyGet.lv, 07.03.2013. 11:51

Kulta sāgas „Krēsla” autores Stefanijas Meieres romāna „Klejotāja” ekranizācija drīzumā tiks demonstrēta kinoteātros visā pasaulē. Sīrše Ronana tēlojusi vienu no galvenajām lomām un atzīst, ka nebija gaidījusi tik interesantu darbu uzņemšanas laukumā.
Sīrše Ronana filmā „Klejotāja” atveido divas lomas

Runājot par filmu „Klejotāja”, Sīrše Ronana teikusi, ka izlasījusi scenāriju un bijusi pārsteigta par to, cik aktuāla var būt fantastika, cik ļoti tā var ieinteresēt lasītāju. Pēc scenārija Sīrše Ronana ķērusies pie Stefanijas Meieres grāmatas. Galvenās lomas tēlotāja piedzīvojusi patīkamu pārsteigumu: „Šis darbs ir apbrīnojami līdzīgs visā pasaulē pazīstamajai sāgai „Krēsla”. Varētu šķist, ka nav viegli izlasīt tik lielu grāmatu, taču tā tik ļoti aizrauj un intriģē, ka gribas lasīt vēl un vēl.”

Aktrise uzskata, ka filmā „Klejotāja” atspoguļota lielākā daļa grāmatas: „Atšķirībā no citiem režisoriem Endrū Nikols gandrīz nemaz nav atkāpies no oriģināla. Viņš meistarīgi koncentrējis 600 grāmatas lappuses 120 scenārija lappusēs. Turklāt šis žanrs ir režisora jājamzirdziņš, tāpēc šī darba ekranizācija tiešām satriec un šokē.”

S.Ronana tēlo divas lomas – cilvēku un citplanētieti. Meitene Melanija ir stipra personība ar stingru raksturu, viņai jāgādā par sevi un jaunāko brāli. Melanija citu pēc cita zaudē tuviniekus; lai viņus atgūtu, ir jāstājas pretī dvēselei Klejotājai, kas cenšas pārņemt Melanijas prātu. „Bija grūti iztēloties, kā jūtas Melanija, zaudējusi visu, kas dārgs. Taču dažkārt man kļuva žēl Klejotājas, kas bez sava ķermeņa mēģina izdzīvot, nemitīgi uzduroties nepārkāpjamam mūrim, ko ceļ Melanijas saprāts,” teikusi aktrise. Visgrūtāk Sīršei bijis pārliecinoši tēlot divas pilnīgi pretējas personas.

Fantastisko mīlas stāsts Latvijas kinoteātros iznāks 5. aprīlī.

Foto: Kadrs no filmas „Klejotāja”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV