Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Triecies pēc kadriem par cilvēkiem un kodiem!

EasyGet.lv, 11.03.2013. 09:38

Izsludināts jauniešu īsfilmu konkurss "Triecienkadrs", darbu iesniegšana ilgs līdz 19. aprīlim
Triecies pēc kadriem par cilvēkiem un kodiem!

Radošā apvienība Cits Skats otro gadu aicina jauniešus piedalīties īsfilmu konkursā "Triecienkadrs". Konkursa dalībniekiem jābūt vecumā no 16 - 28 gadiem un jārada līdz 5 minūtēm gara īsfilma par tēmu - Cilvēki un Kodi. Darbs jāiesniedz līdz 19. aprīlim, informē projekta vadītāja Aļona Ivanova.

Īsfilmu konkursa mērķis ir veicināt jauniešu radošo darbību un jaunrades procesu, kā rezultātā tiek radīti oriģināli stāsti par konkursā izsludināto tēmu. Darbus izskatīs un vērtēs žūrijas komisija, nosakot labākos darbus, kas tiks demonstrēti Siguldas novada Kultūras centra kinozālē konkursa apbalvošanas ceremonijā 11. maijā.

Īsfilmu konkursa "Triecienkadrs" uzvarētāji tiks pie naudas balvas, kā arī prakses filmu studijā "Rija". Visi konkursa laureāti saņems balvas no konkursa atbalstītājiem, tostarp iespēju apmeklēt kinoblogera Kinokults vadīto lekciju. Tāpat tiks noteikta skatītāju simpātiju ieguvusī īsfilma, kuras autori saņems īpašu pārsteiguma balvu no Swedbank.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodami Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv, kā arī aktualitātēm iespējams sekot līdzi Triecienkadrs sociālo mediju kontos:
http://www.draugiem.lv/triecienkadrs
https://twitter.com/#!/Triecienkadrs
https://www.facebook.com/pages/Triecienkadrs/219636988120046

Radošā apvienība Cits Skats radusies 2011. gada nogalē, kad tika dibināts īsfilmu konkurss "Triecienkadrs". Šobrīd komanda spēkus virza īsfilmu konkursa "Triecienkadrs" realizēšanā, kas tapis sadarbībā ar Siguldas novada Kultūras centru. Projektu līdzfinansē Siguldas novada Dome.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV