Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināts 2013. gada Kurzemes kultūras projektu konkurss

EasyGet.lv, 11.03.2013. 16:37

Liepājas Kultūras pārvalde šodien izsludina pieteikšanos 2013. gada Kurzemes Kultūras programmas projektu konkursam. Pieteikumus jāiesniedz līdz 5. aprīlim pulksten 12:00 Liepājas Kultūras pārvaldē, Rožu laukumā 5/6, Liepājā. Konkursa rezultāti būs zināmi pēc 19. aprīļa.

Kurzemes Kultūras programmas konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu nozīmīgiem kultūras projektiem, kas nodrošina līdzsvarota, daudzveidīga un kvalitatīva kultūras procesa attīstību Kurzemē, stiprina savdabīgās, tikai Kurzemes novada kultūrvidei raksturīgās iezīmes un veicina nozares attīstības procesus. Šī mērķa realizēšanai tiek noteiktas sekojošas prioritātes:

  1. Kurzemes novada kultūras nozarē strādājošo profesionālās kvalitātes paaugstināšana un nozares pārstāvju pieredzes apmaiņa starptautiskā līmenī (ārvalstu speciālistu piesaiste, dalība konkursos, izstādēs, festivālos, sadarbības tīklu veidošana attīstīšana); 
  2. Kurzemes kultūrvēsturiskā (materiālā un nemateriālā) mantojuma popularizēšana Latvijā un ārvalstīs, saglabāšana, aizsardzība, izpēte, pieejamība un atjaunošana. 
  3. Jaunrades un radošo industriju attīstības veicināšana projekti Kurzemes novadā, kas rada jaunus kultūras produktus un pakalpojumus.

Projekta pieteikumi ir jāsagatavo atbilstoši konkursa nolikumam, ievērojot kritērijus, kam finansējums tiek vai netiek piešķirts. Projektu pieteikumus konkursam var iesniegt organizācijas ar juridisku statusu, kas organizēs kultūras un starpnozaru aktivitātes Kurzemes novadā.

Plānotajām aktivitātēm, kas iekļautas projektu pieteikumos, jānotiek laika posmā no 1. maija līdz 31. maijam.

Projekta pieteikums jāiesniedz Kultūras pārvaldē personīgi vai jānosūta pa pastu (ar noteikumu, ka pasta zīmogs ir piecas dienas pirms konkursa beigu termiņa). Ar nolikumu var iepazīties mājas lapā: www.liepajaskultura.lv sadaļā „Projekti” un www.vkkf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV