Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Dirty Deal Teatro pēdējo reizi izrāde “Jēkabs”

easyget.lv, 13.03.2013. 16:34

24. martā plkst. 19:00 pēdējo reizi Dirty Deal Teatro tiks spēlēta izrāde “Jēkabs”, ko veidojuši režisori Andrejs Polozkovs un Kārlis Krūmiņš. Savukārt 27. un 28. martā notiks viesizrādes Jelgavā (Melno Cepurīšu Balerijā) un Liepājā (Fire Bar), informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne.
Dirty Deal Teatro pēdējo reizi izrāde “Jēkabs”

“Policijas redzeslokā pēdēja gada laikā regulāri nonāk padzīvojis vīrs, kurš rīkojis vairākas nesankcionētas akcijas dažādās Rīgas publiskās vietās. Ir sastādīti vairāki administratīvie protokoli, tomēr pamata vīrieša aizturēšanai pagaidām nav.”

Režisori Andrejs Polozkovs un Kārlis Krūmiņš veido izrādi – vīziju par latvieti, kurš izvēlas neklusēt. Izrāde “Jēkabs” ir iesākums mūsdienu varoņa meklējumiem. Tā pēta postpadomju telpas sociālos fenomenus. Cilvēka vietu jaunā sabiedrības modelī, demokrātijas izpratni, pārmantotās un modernās ētikas sadursmi. Skatuve ir kā platforma, kur satikties un salīgt, vai vismaz uzklausīt un tapt uzklausītam. Izrādē spēlē Kārlis Krūmiņš.

Savukārt 25. aprīlī pirmizrādi piedzīvos Andreja Polozkova “Atpakaļ uz zemi”, kurā spēlēs Valters Sīlis, bet vizuālo tēlu radīs māksliniece Kate Krolle. Tas būs stāsts par latvieti, kas aizceļo kosmosā, lai noskaidrotu, kā izskatās Saules otrā pusē.

Biļešu cena: Ls 6 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 4). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/venue/486. Vairāk informācijas teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV