Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izdots Jāņa Joņeva romāns „Jelgava 94”

easyget.lv, 14.03.2013. 15:35 | komentāri (2)

Apgādā „Mansards” nācis klajā Jāņa Joņeva romāns „Jelgava 94”, kurā vēstīts par pusaudžu dzīvi, alternatīvo kultūru un sevis meklējumiem pagājušā gadsimta 90. gados.
Izdots Jāņa Joņeva romāns „Jelgava 94”

Romāns ir par jaunu cilvēku vēlmi un centieniem nostāties pretī ierastajai pasaules kārtībai, atšķirties no citiem, meklēt savu ceļu.

Autors pēc grāmatas atvēršanas, kas 7. martā notika Teātra Bārā, izteicies: „Grāmata ir atvērta. Es tur neko vairs nevaru darīt. Ko es perināju viens un slepeni, tas tagad nodots publiskam dialogam. Tas, kas man kādreiz šķita unikāls un nenormāls, pamazām izrādās pazīstams visiem. Visvairāk man patīk, kad izlasījušie sāk stāstīt stāstus no savas jaunības: „Mums modē vairāk bija panki un industrial. Un vēl Dostojevskis un modernā māksla – piedzērāmies un gājām uz izstāžu zāli Latvija dolbīties no instalācijām.” (Zane). Paldies. Vēl jau pats sākums.”

Jānis Joņevs dzimis 1980. gadā. „Jelgava 94” ir viņa pirmā grāmata. Par šā vēl tobrīd neiznākušā romāna fragmenta lasījumu saņēmis atzinības balvu festivālā „Prozas lasījumi 2012”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV