Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Karens Oganesjans solījis Mihailam Porečenkovam pa lomai katrā no savām filmām

easyget.lv, 14.03.2013. 16:25

Vienā no pēdējām intervijām Oganesjans paziņojis, ka turpmāk sadarbosies tikai ar viņu. Režisoram neesot viegli atrast aktieri, kas smalki izjūt lomu, ar kuru var ātri sastrādāties un sasniegt labu rezultātu. Porečenkovs, pēc Karena domām, esot tieši tāds.

Karens Oganesjans jau sen vēlējies uzņemt šo filmu, bet neesot varējis sadūšoties. Reiz pēc viņa iepazīšanās ar Porečenkovu, Mihailam un Jekaterinai braucot uz septīto stāvu, sabojājies lifts. Karens uzskatījis, ka tas ir likteņa pirksts, un sapratis, ka filma taps tikai ar viņu līdzdalību. Tā arī noticis.

Oganesjana filma, kurā piedalījies Porečenkovs, – „Ko meitenes noklusē“. Tajā „stāstīts“ par meiteni, kuru pievīlis iemīļotais un kura kopā ar draudzenēm dodas ceļojumā, lai aizmirstos. Mihails filmējies aktrišu Oļesjas Sudzilovskas, Olgas Smirnovas, Jūlijas Peresildas un Taisijas Vilkovas sabiedrībā.

Arī M.Porečenkovam paticis strādāt kopā ar Karenu Oganesjanu. Mihails teic, ka režisors piedāvā viņam lomas, kuras atbilst aktiera personībai, tāpēc darbs rit gludi un filmēšana neievelkas.

Romantiskā komēdija „Ko meitenes noklusē“ tiks demonstrēta Latvijā kinoteātros no 22. marta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV