Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Senioru seansā - filma „Lielās cerības”

easyget.lv, 15.03.2013. 10:03

26. martā plkst.13:00 kinoteātrī "Splendid Palace" notiks otrais Senioru seanss, kad kinomīļiem uz lielā ekrāna tiks demonstrēta Čārlza Dikensa klasiskā mīlasstāsta ekranizācija – filma „Lielās cerības”.

19. gadsimta sākuma Londona. Ar noslēpumaina labdara palīdzību nabadzīgais jauneklis Pips, kas uzaudzis bez vecākiem, negaidīti iekļūst Londonas smalkajās aprindās. Jaunajā džentlmeņa statusā viņš uzmeklē Estellu - daiļo bagātas ģimenes atvasi, ko iemīlējis vēl būdams mazs puika. Taču, ja kāds atklātu viņa patieso pagātni, sagrautu jauno cilvēku un visu, kas viņam dārgs...

Filmā „Lielās cerības" galvenās lomas atveido Džeremijs Irvins, Holideja Greindžere, Ralfs Fainss un Helēna Bonema Kārtere.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

Atgādinām, ka no februāra kino "Splendid Palace" uzsācis jaunu, līdz šim nebijušu akciju – Senioru seansus, kad par zemākām biļešu cenām uz kino īpaši aicināti vecāka gadu gājuma skatītāji.

Senioru seansos, kas turpmāk notiks katra mēneša pēdējā otrdienā plkst.13:00, kino baudītājiem būs iespēja noskatīties kādu aktuālu, kino repertuārā esošu mākslas filmu.

Ieejaa maksa: 2.00 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV