Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vēl piecas dienas iespējams pieteikties „Brigādes” konkursiem Rēzeknē un Cēsīs

easyget.lv, 18.03.2013. 11:23

Līdz piektdienai, 22. martam, ir iespējams iesniegt savu pieteikumu programmas „Brigāde” radošās uzņēmējdarbības konkursiem Rēzeknē un Cēsīs.

Konkursu noslēgumā finansiālu atbalstu līdz Ls 2500 apmērā saņems tie uzvarētāji, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst sociālas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas reālā vietā Rēzeknē vai Cēsu vecpilsētā, informē Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Elza Zīda.

Pēc pieteikumu saņemšanas katra pašvaldība vispirms izvērtēs iesniegtos projektus formāli pēc atbilstības konkursa nosacījumiem, savukārt otrajā kārtā norisināsies intervijas ar finālistiem klātienē, kurās piedalīsies arī programmas „Brigāde” eksperti no Rīgas.

Rēzeknes konkursa žūrijā ietipst: Latgales vēstniecības GORS ( SIA „Austrumlatvijas koncertzāle”) vadītāja Diāna Zirniņa, pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” vadītāja Jūlija Danilina, SIA ALBA – LTD valdes priekšsēdētājs Igors Lucijanovs un Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldes vadītājs Gunārs Arbidāns.

Savukārt Cēsīs kā žūrijas loceklis izvirzīti: Agris Lapiņš, Cēsu biznesa inkubatora Magnus valdes priekšsēdētājs, SIA „Komercizglītības centrs” konsultants un pasniedzējs vadīšanas un finanšu jomās, Juris Kozlovskis, SIA Wolf System, („WOLF SYSTEM” GmbH Vācija grupas uzņēmums) valdes priekšsēdētājs un Laine Madelāne, Cēsu novada pašvaldības speciāliste komercdarbības attīstības jautājumos.

Savu pieteikumu programmas „Brigāde” konkursā Rēzeknē iespējams iesniegt personīgi Latgales vēstniecībā GORS, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, pagalma ēkas 2.stāvā 29. kabinetā līdz 2013. gada 22. marta plkst. 17.00 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 19.marts). Toties Cēsīs pieteikumu iesniegt personīgi ir iespējams Cēsu novada pašvaldībā, Iedzīvotāju apkalpošanas centrā, kas atrodas Cēsīs, Bērzaines ielā 5, 1. stāvā līdz 2013. gada 22. martam plkst. 16.00 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 18. marts).

Plašāku informāciju par programmu „Brigāde”, konkursa nosacījumiem reģionos, pieteikšanās norisi un pasākumiem, iespējams iegūt Rēzeknes pilsētas domes mājaslapā www.rezekne.lv sadaļā „Brigāde” un Cēsu novada pašvaldības mājaslapā www.cesis.lv, kā arī programams mājas lapā www.brigade.lv.

Programmu „Brigāde” organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, savukārt programmas finansējumu nodrošina Open Society Foundations.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV