Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Teātra studija „Haritas” aicina uz izrādi „Monologi”

Easyget.lv, 21.03.2013. 09:13

23. martā plkst.14.00 Kultūras un tautas mākslas centrs „Ritums” telpās, Jaunielā 29a, Rīgā, Latvijas amatierteātru iestudējumu skates „Gada izrāde 2012” ietvaros teātra studija „Haritas” spēlēs izrādi „Monologi”.

„Vai zinām tuvu esošā bailes, ilgas, bēdas, atklājumus un priekus? Varbūt tas pelēcīgais un rāmais puisis ir visīstākais Romeo? Un sīkā meitene, kura vienmēr tik laipna, patiesībā ir nelokāmā Antigone, ” tā par izrādi saka tās režisore Dace Liepeniece.

Ieejas maksa: Ls 1.

Teātra studija "Haritas" darbojas kopš 2004. gada oktobra. Teātra studijas nosaukums aizgūts no grieķu mitoloģijas. Haritas grieķu mitoloģijā ir labdabīgas dievietes, kas iemieso labestīgo, priecīgo un mūžīgi jauno dzīves sākumu. „Haritas apveltītas ar skaistumu, mītos tām ir saistība ar dabu, cilvēka un dzīves māksliniecisko spēku.” (Mitoloģijas enciklopēdija).

Studijas dalībniekiem patīk "nopelnīt" pirmo lomu, sadarboties un darba procesā mācīties no profesionāliem māksliniekiem, spēlēt vienu izrādi ļoti dažādās telpās un ārpus tām, piedalīties Starptautiskās Muzeju nakts darbos un nedarbos, veidot Teātra svētkus bērniem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV