Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Norisināsies noslēdzošās „Ghetto[x]Change” ielu dejas

easyget.lv, 21.03.2013. 09:50

23. martā norisināsies ielu deju četru pasākumu cikla „Ghetto[x]Change” noslēgums. Savukārt svētdien, 24. martā, visiem ielu deju profesionāļiem un interesentiem būs iespēja piedalīties meistarklasēs, kuras vadīs streedance pārstāvji Kusch un Baturo no Krievijas, informē Ghetto Family pārstāve Sanda Brūna.
Norisināsies noslēdzošās „Ghetto[x]Change” ielu dejas

„Īsi pēc „Ghetto Games” ceturtās sezonas noslēguma „Ghetto Dance” turpināja organizēt ielu deju pasākumus ar mērķi attīstīt ielu deju kultūru Latvijā un radīt platformu visiem streetdance dejotājiem, kurā apmainīties un dalīties savā pieredzē,” atzīst viena no „Ghetto Dance” organizatorēm Kristīna Tumakova. Šīs ziemas sezonas laikā ir norisinājušies trīs ielu deju pasākumi, kurās vairāk kā 10 disciplīnās piedalījušies ne tikai pašmāju dalībnieki, bet arī streetdance dejotāji un īpašie viesi no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas.

„Ghetto[x]Change”

Ielu deju sacensības „Ghetto[x]Change” norisināsies 23. martā klubā „Nabaklab” (Adrese: Zigfrīda Annas Meirovica bulvārī 12) šādās disciplīnas: Hip-Hop 2 pret 2, Popping 1 pret 1, House 1 pret 1. Sacensību īpašie tiesneši būs streetdance dejotāji Kusch un Baturo no Krievijas, kā arī pašmāju deju grupas „Jam Crew” dejotājs, viens no vadošajiem hip-hop dejotājiem Latvijā - Rusya.
Sacensību sākums paredzēts pl. 12.00, bet dalībnieku ierašanās no pl.11.00-11.45. Dalības maksa/ieejas maksa pasākumā: 2 Ls.

„Ghetto[X]Change” meistarklases

24. martā Lāčplēša ielā 87F Hip-Hip, Popping un House deju interesentiem būs iespējas papildus pilnveidot savas deju prasmes pie Kusch un Baturo no Krievijas. Vairāk par meistarklašu programmu un dalību: https://www.facebook.com/events/231538780323295/

Pasākumu organizē Ghetto Family un deju komanda „Jam Crew”. Pasākumu atbalsta adidas, Mārtiņa Beķereja, Red Bull.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV