Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aicina fotografēt "neparastos rīdziniekus"

easyget.lv, 21.03.2013. 11:26

Rīgas Fotomēnesis 2014 Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros organizē projektu iRIGA, otrā iRIGA tēma - Neparastie rīdzinieki

Rīgas Fotomēnesis 2014 Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros organizē projektu iRIGA.

Visu 2013. gadu ikviens aicinātsfotografēt Rīgu, labākie darbi tiks iekļauti izstādē, kura norisināsies 2014. gada maijā Rīgas Fotomēneša laikā. Aktīvāko un interesantāko darbu autorus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas, fotogrāfijas plānots izdot arī albumā.

Otrā iRIGA tēma ir "Neparastie rīdzinieki". Cilvēki, kurus var pamanīt pūlī. Cilvēki ar interesantu nodarbošanos. Cilvēki uz ielas vai savā vidē. Draugi, ģimene vai sveši garāmgājēji.

Fotogrāfijas par tēmu līdz 31. martam ikviens aicināts iesūtīt vietnē http://www.flickr.com/groups/iriga-2

Fotogrāfijai ir jābūt uzņemtai 2013. gadā un attēlu jāiesūta maksimālajā rezolūcijā. Vienas tēmas ietvaros drīkst iesūtīt ne vairāk par 10 fotogrāfijām. Fotogrāfijas parakstā jānorāda autora vārds, uzvārds un uzņemšanas vieta un laiks. Ar autoriem, kuru darbi tiks atlasīti izstādei, projekta organizatori sazināsies caur Flickr un vajadzības gadījumā aicinās iesūtīt fotogrāfijas lielākā izšķirtspējā pa e-pastu. Pilnus noteikumus lasiet šeit.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV