Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Daugavpils teātris Starptautiskajā teātra dienā pasniegs dāvanu sev

easyget.lv, 21.03.2013. 15:30 | komentāri (1)

27. martā Daugavpils teātris Starptautisko teātra dienu atzīmēs neierastā veidā, kad teātra aktieri un darbinieki šoreiz būs viesu statusā un baudīs citu mākslinieku uzstāšanos uz teātra skatuves.

Kā atzina teātra mākslinieciskais vadītājs un valdes priekšsēdētājs Oļegs Šapošnikovs, pēdējā gada laikā teātris ir priecējis un lutinājis Daugavpils, Latgales un arī Latvijas iedzīvotājus ar lielu skaitu jaunu iestudējumu, tāpēc šajā dienā teātris ir nolēmis pasniegt dāvanu sev un atzīmēt šo dienu kā savus Daugavpils teātra profesionālos svētkus, uzaicinot visus, kas šajā laikā ir palīdzējuši teātrim un atbalstījuši to. Tā būs lieliska iespēja visiem sanākt kopā gan aktieriem, gan darbiniekiem, gan teātra draugiem, lai svinīgā atmosfērā atzīmētu šos svētkus.

Svinīgā pasākuma laikā teātris pateiksies visiem saviem atbalstītājiem un sadarbības partneriem, kopīgi atskatīsies un līdz šim izdarīto un ieskicēs nākotnes plānus. Pasākuma laikā visus klātesošos priecēs Daugavpils kamerorķestra uzstāšanās diriģenta Aivara Broka vadībā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV