Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Uz ekrāniem skolēnu brīvdienās – 3D piedzīvojumu filma “Džeks milžu bende”

Easyget.lv, 22.03.2013. 12:06

22. martā Latvijas kinoteātros iznāk “X-Cilvēku” režisora jaunākais darbs, 3D piedzīvojumu filma “Džeks milžu bende” (“Jack The Giant Slayer”).
Uz ekrāniem skolēnu brīvdienās – 3D piedzīvojumu filma “Džeks milžu bende”

Filmas “Džeks milžu bende” darbība risinās tālā karaļvalstī, kas pirms vairākiem gadsimtiem bija ierauta karā ar milžiem. Tomēr kādu dienu zemnieku puisis vārdā Džeks atklāj tiltu starp cilvēku pasauli un milžu zemi, un sākas elpu aizraujoši notikumi un piedzīvojumi. Filma ir balstīta uz vairāku mītu un populāru pasaku motīviem, starp kurām ir arī stāsts "Džeks un garā pupa". Galvenās lomas filmā izpilda jaunā zvaigzne Nikolas Hoults (“Par puiku”, “X-Cilvēki: pirmā klase”, “Mans draugs zombijs”), Jūens Makgregors (“Zvaigžņu karu” epizodes I, II un III, “Lielā zivs”, “Neiespējamais”), Stenlijs Tuči (“Bada spēles”, “Lidosta”) un citi.

“Šī stāsta pamatā ir visiem labi zināmā pasaka par Džeku un viņa ceļojumu pie milžiem. Tomēr filmā ir vairāki negaidīti un oriģināli pavērsieni,” komentē filmas režisors Braiens Singers, kā arī uzdod jautājumu skatītājiem: “Bieži vien pasakas un mīti rodas pēc kāda notikuma vai procesiem sabiedrībā. Ja nu tas viss reiz ir noticis patiesībā un ja nu mums izdotos uzmeklēt notikumus, kas iedvesmoja šo stāstu, kuru mēs lasām bērniem kā pasaku? Filma uzdod šo jautājumu.”

“Džeks milžu bende” iznāk Rīgas kinoteātros “Kino Citadele”, “Cinamon” un “Multikino”, kā arī Daugavpilī un Valmierā. Filma tiek demonstrēta 3D un pieejama arī 2D formātā, informācija kinoteātru mājas lapās.

Foto: Kadrs no filmas “Džeks milžu bende”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV