Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Top “Lego” kinofilma

Easyget.lv, 22.03.2013. 15:39

2014.gada pavasarī kinoteātros iznāks “Lego” filma – pilnmetrāžas 3D kinofilma, kas risinās “Lego” zemē.
Top “Lego” kinofilma

Studijas Warner Bros. paspārnē tiek veidota 3D kinofilma, kuras galvenie varoņi būs visiem labi zināmās “Lego” figūriņas no tādiem spēļu komplektiem kā “Pilsēta”, “Pirāti”, “Kosmoss”, “Pils” un citām versijām, kā arī skatītāji tiks iepazīstināti ar pavisam jauniem “Lego” varoņiem. Filmas galvenais varonis, gluži parasta ierindas figūriņa vārdā Emets, pārpratuma dēļ tiek ierauts neticamā piedzīvojumā, un kopā ar draugiem viņam nākas cīnīties pret tirānu, lai izglābtu “Lego” pasauli. “Lego” filmas autori ir uzņēmuši tādus darbus kā “Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus” un “Kā pieradināt pūķi”, bet galvenās lomas filmas oriģinālajā versijā ieskaņos aktieri Vils Ferels, Morgans Frīmens, Laiems Nīsons un citi. Plānots, ka filma tiks dublēta arī latviešu valodā.

Gaidot filmas iznākšanu, filmas autori ir izziņojuši konkursu – iespēju savu “Lego” konstruktoru vai rotaļlietu iekļaut kinofilmā un saņemt virkni citu balvu. Filmas veidotāji izraudzīsies vienu veiksmīgāko un oriģinālāko ideju, kuru plānots ievietot topošajā filmā. Konkursa dalībniekiem ir jāuzņem 15 – 30 sekundes garš video stāsts, kurā izmantoti “Lego” konstruktori. Svarīgākie nosacījumi – dalībniekiem jābūt vismaz 16 g.v. un jāreģistrējas “Lego” lapā http://rebrick.com, konkurss risinās no 25.marta līdz 6.maijam.

Konkursa informācija un noteikumi: http://rebrick.it/LEGOMovie

“Lego” ir viena no populārākajām preču zīmēm pasaulē, un tā ietver plašu rotaļlietu klāstu, spēļu konstruktorus, izklaides parkus un citus produktus visai ģimenei.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV