Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Seniori aicināti uz filmu „Lielās cerības”

easyget.lv, 22.03.2013. 17:53

Kinoteātris „Splendid Palace” otrdien, 26. martā, plkst. 13.00 seniorus aicina uz Čārlza Dikensa slavenā mīlas stāsta „Lielās cerības” (Great Expectations) ekranizāciju. Filma jau guvusi panākumus daudzviet Eiropā, vairākas nedēļas noturoties skatītāko filmu galvgalī.
Seniori aicināti uz filmu „Lielās cerības”

„Lielās cerības” notikumi risinās 19. gadsimta sākumā Londonā. Ar noslēpumaina labdara palīdzību nabadzīgais jauneklis Pips, kas uzaudzis bez vecākiem, negaidīti iekļūst Londonas smalkajās aprindās. Jaunajā džentlmeņa statusā viņš uzmeklē Estellu - daiļo bagātas ģimenes atvasi, ko iemīlējis vēl būdams mazs puika. Taču pagātne slēpj noslēpumus, kas var sagraut jauno cilvēku un visu, kas viņam dārgs...

Filmas režisors ir Maiks Nevells, galvenās lomas atveido Džeremijs Irvins, Holideja Greindžere, Ralfs Fainss un Helēna Bonema Kārtere.

Senioru seansi kinoteātrī „Splendid Palace” notiks arī turpmāk – katra mēneša pēdējā otrdienā plkst. 13.00, kad visi cienījama vecuma kino baudītāji ir aicināti par zemākām cenām noskatīties kādu tā brīža aktuālu, kino repertuārā esošu mākslas filmu. Biļetes cena uz seansa filmām kinoteātra kasē – divi lati.

Filma „Lielās cerības” tiek rādīta angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vairāk par aktuālo filmu piedāvājumu kinoteātrī „Splendid Palace” var uzzināt interneta vietnē: www.splendidpalace.lv

Foto: Kadrs no filmas "Lielās cerības". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV