Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Top mūzikls „Mazais Princis”

Easyget.lv, 28.03.2013. 09:47

„Mazais Princis” ir stāsts par cilvēka vēlmi iepazīt pasauli, pieredzēt draudzību un mīlestību. Komponists Adrians Kukuvass aizraujošo Mazā Prinča ceļojumu ietērpis 12 dziesmās, ko izpildīs neredzīgie un redzīgie mūziķi, jaunie talanti un skatuves zvaigznes.

Jaunizveidotais neredzīgo un vājredzīgo bērnu un jauniešu ansamblis 13 dalībnieku sastāvā uzsācis aktīvu mēģinājumu procesu mūziķu Adriana Kukuvasa, Laumas Kazakas un Annas Dubovikas vadībā. Kaut arī Anna ir neredzīga, viņa ir ieguvusi augstāko izglītību mūzikas pedagoģijā un strādā par mūzikas skolotāju citiem neredzīgajiem, kā arī ansamblī spēlē flautu. Annas sirsnība un pieredze šajā projektā ir neaizstājama, viņa ir piemērs, uz ko tiekties.

Pavadošajā grupā iesaistījušies tādi pazīstami mūziķi kā Leons Sējāns (ģitāra), Normunds Puriņš (taustiņi) un Viesturs Samts (bungas). Mūzikla atklāšanas koncertā solistu lomās savu dalību jau apstiprinājuši dziedātāja Olga Rajecka, operdziedātājs Jānis Apeinis, aktrise Vita Baļčunaite un mūzikas autors Adrians Kukuvass. Notiek pārrunas ar pārējiem lomu atveidotājiem.

Mūzikla „Mazais Princis” atklāšanas koncerts notiks 11. maijā Jūrmalā, restorānā „36. līnija”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV