Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Prāta vētras koncertfilma Latvijas kinoteātros un tirdzniecībā

Easyget.lv, 02.04.2013. 10:10 | komentāri (2)

Grupas Prāta vētra koncertfilma “Vēl viena klusā daba” no 15. aprīļa būs pieejama tirdzniecībā, bet pirms tam to būs iespējams noskatīties “Kino Citadele”.
Prāta vētras koncertfilma Latvijas kinoteātros un tirdzniecībā

Grupas Prāta vētra pagājušās vasaras koncerttūres “Vēl viena klusā daba” noslēguma koncerts, kas notika 17. augustā Skonto Stadionā, 15. aprīlī nonāks tirdzniecībā un būs pieejama DVD un Blu-Ray formātos, informē mūziķu pārstāve Guna Zučika.

Koncertfilma “Vēl viena klusā daba” tiks iekļauta “Kino Citadele” repertuārā 12., 13. un 14. aprīlī. Ierobežots skaits biļešu būs pieejams arī uz koncertfilmas pirmizrādi 10. aprīlī plkst. 18:30. Informācija par seansiem un biļetēm – www.forumcinemas.lv

Savukārt piektdien, 19. aprīlī, grupa Prāta vētra kopā ar AS “Laima” realizēs īpašu projektu – vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados tiks demonstrēts koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” bezmaksas seanss. Norises vietu sarakstu un ielūgumus uz seansiem meklējiet www.ekase.lv sadaļā “Biļetes”! 

Koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” režisors - Kaspars Roga, operators inscenētājs - Gints Fārenhorsts, montāžas režija - Juris Matuzelis, skaņu režija - Tālis Timrots, gaismu režija - Normunds Bļasāns.

Foto: Prāta vētra. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV