Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Pavasara gaidītāji” sāk ceļu pretim pavasarim

Easyget.lv, 03.04.2013. 10:07

4. aprīlī plkst. 18.00 Mazajā Ģildē norisināsies jauno un topošo literātu darbu autorlasījumu cikla „Pavasara gaidītāji” pirmais pasākums, informē Mazās Ģildes pārstāvis Eduards Gaušis.
„Pavasara gaidītāji” sāk ceļu pretim pavasarim

Pasākumā ar piecu līdz desmit minūšu lasījumiem uzstāsies rakstošie talanti, kuru darbi iepriekš nav tikuši publicēti drukātā formātā. Ņemot vērā, ka pavasara (sa)gaidīšana var būt arī dziļi individuāla un katram citādāka, tad literāro darbu tematika nav noteikta un tā var būt gan atbilstoša pavasara gaidīšanas ilgām, gan saistīta ar pavasara atnākšanas prieku vai varbūt pat ieilgušas ziemas atbalsīm pilsētas ielās.

Autorlasījumu cikla pasākumus muzikāli papildinās draudzīgas mūziķu grupas. 4. aprīļa pasākumā tā būs grupa „Klibs Taurenis”.

Ieeja pasākumā bez maksas. Nākamie cikla pasākumi paredzēti 25. aprīlī un 16. maijā. Plašāka informācija www.facebook.com/MazaGilde

Pieteikšanās savu dzejoļu vai īsprozas darbu lasījumiem uz cikla pirmo pasākumu līdz 3. aprīļa plkst. 23.00 rakstot ziņu(message) Mazās Ģildes Facebook lapā, vēstulē norādot savu telefona numuru un pielikumā pievienojot dokumentu ar trīs saviem dzejoļiem vai vienu īsprozas darbu.

Projektu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Universitātes un literārās platformas „Re- teksti” atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV