Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ uz ekrāniem “Amerikāņu pīrāga” režisora jaunākā filma - komēdija “Uzņemšana”

Easyget.lv, 04.04.2013. 09:59

5. aprīlī Latvijas kinoteātros iznāk komēdija “Uzņemšana” (“Admission”), kuru veidojis nu jau par kulta komēdiju kļuvušās filmas “Amerikāņu pīrāgs” režisors Pols Vaiss un kurā titullomas izpilda komiķi Tīna Feja un Pols Rads.
Šonedēļ uz ekrāniem “Amerikāņu pīrāga” režisora jaunākā filma - komēdija “Uzņemšana”

Komēdijas “Uzņemšana” galvenā varone vārdā Porša (Tīna Feja) savu dzīvi velta tikai darbam - viņa atbild par studentu uzņemšanu prestižajā Prinstonas universitātē un gatavojas nozīmīgam paaugstinājumam. Karjera un privātā dzīve sagriežas kājām gaisā, kad viņas bijušais kursabiedrs Džons (Pols Rads) iesaka augstskolā uzņemt talantīgu skolnieku, kas, iespējams, ir Poršas dēls.

Tīna Feja, īstajā vārdā Elizabete Stamantīa Feja, ir populāra amerikāņu aktrise, producente un scenāriste, kuras kontā ir godalgoti un veiksmīgi TV šovi (“SNL”), seriāli (“30 Rock”), kā arī kinofilmas (“Neprātīgais vakars”, “Nekrietneles” u.c.). Šī gada sākumā Tīna Feja kopā ar komiķi Eimiju Poleri vadīja Zelta Globusu ceremoniju, izpelnoties skatītāju un kritiķu uzslavas. Savukārt viņas ekrāna partneris filmā “Uzņemšana”, aktieris Pols Rads, popularitāti iemantojis ar tādām filmām kā “Paraugdžeki”, “Pēkšņi stāvoklī”, „Es mīlu tevi, vecīt!". Pols Rads patlaban filmējas komēdijas “Anchorman” turpinājumā, kas uz ekrāniem iznāks decembrī un kurā viņš spēlē līdzās komiķiem Vilam Verelam un Stīvam Karelam.

Filma tiek demonstrēta Rīgas kinoteātros “Kino Citadele” un “Multikino”.

Foto: Kadrs no filmas “Uzņemšana”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV