Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ziemeļvalstu un Baltijas valstu literatūras forumā Latviju pārstāvēs Liāna Langa

Easyget.lv, 04.04.2013. 13:51

Piektdien, 5.aprīlī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Igaunijas Nacionālajā bibliotēkā Tallinas Grāmatu gadatirgus laikā notiks Ziemeļvalstu un Baltijas valstu literatūras forums „Nacionālā literatūra 21. gadsimtā. Ieskats un perspektīvas”.

No Latvijas uz forumu dosies dzejniece, literārā žurnāla „Latvju Teksti” redaktore Liāna Langa, kas uzstāsies ar priekšlasījumu „Latviešu literatūra un politika”.

Šī projekta iniciatori ir Ziemeļu Ministru padomes biroji Igaunijā, Latvijā un Lietuvā un tā aizsākumi meklējami Baltijas valstīs labi zināmajā ikgadējā pasākumā Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļā. Ziemeļvalstu un Baltijas valstu literatūras forums tiek organizēts, lai izveidotu platformu diskusijām par modernās literatūras vitalitāti un bibliotēku statusu mūsdienu sabiedrībā.

Foruma darba valoda: angļu valoda.

Vairāk informācijas par forumu http://www.norden.ee/en/about-us/events/event/531-nordic-baltic-literature-forum-national-literature-in-21st-century-insights-and-perspectives

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV