Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Filmu studija Rija piedalās TV un mediju tirgū Kannās

Easyget.lv, 09.04.2013. 10:39

8. aprīlī Kannās sācies pasaules TV un mediju tirgus MIP TV, uz kuru devusies Filmu studija Rija, lai piedāvātu Latvijas filmas kino industrijas profesionāļiem no dažādām pasaules valstīm.
Filmu studija Rija piedalās TV un mediju tirgū Kannās

Tirgus apmeklētāji izrāda lielu interesi par latviešu filmām. Jaunākā studijas filma “Myužeigais kalinders” (“Mūžīgais kalendārs”) piedalījās MIPDoc tirgū, par kuras demonstrēšanas tiesībām interesējās deviņas kompānijas (no Jaunzēlandes, Šveices, Korejas, Vācijas, Brazīlijas, Saūda Arābijas, Hongongas, Polijas, t.sk. Canal+.), tāpat RIJA ir izteikti vairāki piedāvājumi kopprodukcijām.

Lielākais TV un mediju nozares tirgus MIP TV norisinās Kannās no 8. līdz 11. aprīlim, un šī ir jau 50. reize, kad tirgus pulcē kino profesionāļus no visas pasaules.

Rijas stends MIP TV ir daļa no kopējā Eiropas Savienības programmas MEDIA stenda, kurā pārstāvētas 250 Eiropas Savienības kompānijas.

Filmu studijas Rija dalība TV un mediju tirgū MIP TV Kannās iespējama ar daļēju Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu.

Foto: Kadrs no filmas Mūžīgais kalendārs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV