Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izmeklēšanas seriāla „Pierādījumi” 3. sezona arī Latvijā

Easyget.lv, 09.04.2013. 11:51

18. aprīlī pulksten 20:00 kanāls „FOX Life” sāks demonstrēt izmeklēšanas seriāla „Pierādījumi” (Body of Proof) jaunāko sezonu. Tajā skatītāji varēs turpināt sekot līdzi tiesu medicīnas ekspertes Meganas Hantas ikdienas gaitām.

Savulaik Megana bija lieliska neiroķirurģe, taču bija spiesta pamest šo profesiju, kad cieta autoavārijā. Viņa pārkvalificējās par tiesu medicīnas eksperti, kuras dziļās zināšanas palīdz izmeklētājiem atklāt dažādus noziegumus.

Tomēr šarmantajai un pašpietiekamajai sievietei ir sarežģīts raksturs, un pieņemt sev tuvos cilvēkus viņai ir krietni vien grūtāk nekā veikt vissarežģītāko autopsiju. Meganai ir savi nelabvēļi, un lai gan netrūkst arī pielūdzēju, viņa ir atteikusies no savas personīgās dzīves par labu darbam.

Tomēr 3. sezonā notiek ievērojams pavērsiens - Megana beidzot atzīst, ka ir ievainojama un dažkārt nespēj tikt galā bez citu palīdzības. Turklāt jaunu pavasarīgu elpu seriālam piešķir tas, ka Megana satiek Marku, savu kādreizējo mīļoto vīrieti. 20 gadus pēc šķiršanās vīrišķīgais gaišmatis atkal ienāk Meganas dzīvē un vēlas viņu atgūt. Sieviete par to nav sajūsmā, jo sliktās pagātnes atmiņas par abu attiecībām liedz viņai uzticēties Markam.

Meganas lomā atkal iejutīsies šarmantā aktrise Dana Delanija (Dana Delany), kas Latvijas skatītājam plašāk pazīstama kā Keitrīna Meifēra no seriāla „Bīstamās mājsaimnieces”. Viņas partneris jaunajā sezonā būs aktieris Marks Valijs (Mark Valley), kurš atveidos detektīvu Tomiju Salivanu. Abi aktieri savulaik jau kopā spēlējuši ASV seriālā „Pasadena”.

„Es uzskatu, ka mums ar Marku ir vienkārši lieliska saspēles ķīmija,” stāsta Delanija, kas ieguvusi septiņas prestižas TV un kino godalgas, tostarp divas „Emmy” balvas. Aktrise astoņas reizes nominēta dažādām kino industrijas balvām.

Žurnāls „People” Delaniju divas reizes iekļāvis pasaules skaistāko sieviešu sarakstā, 2011.gadā viņa ierindojās TOP100 devītajā vietā.

Lai uzzinātu, kā turpmāk veidosies Meganas karjera un dzīve, skatieties jaunās sezonas sērijas no 18. aprīļa ik ceturtdienu plkst. 20.00 kanālā „FOX Life”!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV