Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dailes teātris dosies viesizrādēs uz Kuldīgu un Mālpili

Easyget.lv, 09.04.2013. 13:09

Dailes teātra izrādi „Pirmā grēka līcis” aprīlī varēs noskatīties Kuldīgā un Mālpilī, informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.
Dailes teātris dosies viesizrādēs uz Kuldīgu un Mālpili

13.aprīlī plkst. 16.00 izrāde notiks Kuldīgas kultūras centrā, bet 26.aprīlī plkst. 19.00 – Mālpils kultūras centrā.

Ēriks Hānbergs savā gandrīz kāzu reportāžā ir uzrakstījis visu kā nākas. Poētiski, skarbi un godīgi. Savukārt izrāde pulcē kopā Dailes teātra vecākās paaudzes aktieru labākos spēkus, un kopš tās pirmizrādes 2012.gada janvārī izrāde nospēlēta jau vairāk kā 80 reižu, kļūstot par šobrīd visvairāk spēlēto Dailes teātra iestudējumu.

...Kaut arī paplukušajā lauku nostūrī daudz cilvēku vairs nav palicis, no veciem ļaudīm jaunais pāris iznāk labu labais. Taču tāpat vien plika dzeršana nedrīkst būt. Katru glāzīti vajag aizrunāt. Katram jāteic savs sakāmais – par dzīvi un vispār. Un tad nu mīļie ciemiņi saka savus sakāmos. Prozit!

Kārļa Auškāpa veidotajā iestudējumā skatītājiem ir iespēja satikties ar aktieriem Leonu Krivānu, Ilzi Vazdiku, Lidiju Pupuri, Juri Strengu, Olgu Dreģi, Gunāru Placēnu, Ventu Vecumnieci un Aivaru Siliņu.

Foto: Izrāde „Pirmā grēka līcis”. Foto (c) Jānis Deinats

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV