Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Jauns komēdijseriāls „Mindijas projekts” kanālā „FOX Life”

Easyget.lv, 11.04.2013. 11:01

Asprātīgais komēdijseriāls „Mindijas projekts” (The Mindy Project) otrdien, 23. aprīlī, sāks priecēt TV kanāla „Fox Life” skatītājus arī Latvijā. Garlaicīgi nebūs, jo patiesi jautrus un smieklīgus brīžus jums sagādās ar romantiku apsēstā ārste Mindija, kura neveiksmīgi cenšas atrast savu lielisko vīrieti!
Jauns komēdijseriāls „Mindijas projekts” kanālā „FOX Life”

Mindija, kas strādā nelielā dzemdību speciālistu koppraksē Ņujorkā, ir cieši apņēmusies īstenot savas dzīves projektu - sasniegt līdzsvaru starp darbu, draugiem un mīlestību.

Par spīti atbildīgajai un nopietnajai profesijai, jaunā sieviete dažkārt uzvedas gluži kā bārbija un naivi fano par romantiskām filmām. To iespaidā viņa dodas uz neskaitāmiem randiņiem un cer satikt lielisko vīrieti, kurš būtu pievilcīgs, bagāts un lutinātu viņu ar brokastu sviestmaizēm.

Lai piepildītu sapni, Mindija nolēmusi arī pati kļūt par lielisko sievieti - izskaust savus trūkumus, būt punktuāla, tērēt mazāk naudas, zaudēt svaru un lasīt vairāk grāmatu. Tas nekas, ka mistera lieliskā meklējumi nereti beidzas ar nokļūšanu slikto puišu skavās un gultās!

Cenšoties īstenot savas dzīves itin nopietno projektu, spontānā un politnekorektā Mindija nonāk smieklīgās un uzjautrinošās situācijās, kas drīzāk līdzinās komiskām epizodēm no Šekspīra „Maldu komēdijas”.

Lai gan Mindijas personīgā dzīve ir visnotaļ haotiska, viņa ir augstas raudzes speciāliste, kuras profesionalitāti un iejūtīgo attieksmi augstu novērtē pacientes un slepeni apbrīno kolēģi.

Mindijas lomā iejutīsies izteikti sievišķīgu formu īpašniece indiešu izcelsmes amerikāņu aktrise Mindija Kalinga. Daudziem talantiem apveltītā šarmantā komiķe, kas ir arī seriāla sižeta autore un producente, stāsta, ka ļoti atšķiras no tēla, kuru atveido seriālā.

„Mana varone ir pavisam citādāka nekā es. Es esmu nūģīga rakstniece. Tāds ir mans dzīvesveids. Seriāla Mindijai ir cēls un atbildīgs darbs. Viņai patīk ballītes un iedzeršanas, un viņa uz puišiem ir daudz trakāka nekā es. Ja es radītu tēlu, kas līdzinātos man, neviens seriālu neskatītos. Tas būtu neticami garlaicīgs,” apgalvo multimāksliniece, kas iepriekš spēlējusi seriālā „Ofiss” (Office) un sarakstījusi arī biogrāfisku grāmatu.

Ietekmīgais ASV žurnāls „The Rolling Stone” slavē aktrises veikumu. „Viņas atveidotais tēls diezgan lielā mērā atšķiras no līdz šim televīzijā redzētajiem,” secina izdevums.

Vienu no Mindijas kolēģiem ambiciozu ārstu darbaholiķi seriālā spēlēs aktieris Kriss Mesina (Chris Messina), kurš atveidojis galveno lomu komēdijā „Aira un Ebijs” (Ira and Ebby). Mesina piedalījies arī daudzās citās lielā ekrāna kinolentēs, tostarp komēdijā „Vikija Kristīna Barselona” (Vicky Christina Barselona) un nule oskarotajā trillerī „Argo”, kā arī televīzijas seriālos.

Lai sekotu līdzi Mindijas gaitām, skatieties seriālu no 23. aprīļa ik otrdienu pulksten 20:00 kanālā „Fox Life”!

Foto: Publcitiātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV