Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Foto: Prāta vētras koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” pirmizrāde

Easyget.lv, 11.04.2013. 13:21 | komentāri (1)

10. aprīlī Kino Citadele notika grupas “Prāta vētra” koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” pirmizrāde.
Foto: Prāta vētras koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” pirmizrāde

Galerijas:

No 11. aprīļa līdz 14. aprīlim koncertfilmu demonstrēs deviņos seansos Kino Citadele repertuārā. Biļetes nopērkamas kinoteātra kasēs un internetā www.forumcinemas.lv.

Koncertfilma "Vēl viena klusā daba" ir grupas "Prāta Vētra" pagājušās vasaras koncerttūres noslēguma koncerta 17. augustā Skonto Stadionā ieraksts.

Pērn notikusī "Prāta Vētras" Latvijas koncerttūre "Vēl viena klusā daba" septiņos koncertos pulcēja 89 500 skatītājus. Koncertfilmas režisors un "Prāta Vētras" bundzinieks Kaspars Roga atzīst, ka, tā kā šis būs jau ceturtais grupas koncertu video ieraksts DVD, principā sanākot konkurēt pašam ar sevi, tāpēc jāizdomā arvien kaut kas jauns: "Šis būs mūsu un koncerta skatītāju vasaras kopīgais piedzīvojums, iemūžināts jaunā kvalitātē."

Veikalos koncertfilma DVD un Blu-Ray būs pieejama no 15. aprīļa. Tiem, kuri pasūtīja koncertfilmu decembra iepriekšpārdošānā Ekasē, ieraksts pieejams no 11.aprīļa.

Savukārt piektdien, 19. aprīlī, grupa “Prāta vētra” kopā ar AS “Laima” realizēs unikālu projektu – koncertfilma bez maksas tiks demonstrēta vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados. Bezmaksas seansu norises vietas un ieejas kartes meklējiet www.ekase.lv sadaļā “Biļetes”!

Foto: Prāta vētras koncertfilmas “Vēl viena klusā daba” pirmizrāde. Foto (c) Inese Kalniņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV