Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dejas izrāde „TURpinĀJUMS” Cēsīs un Rīgā

Easyget.lv, 12.04.2013. 10:17

20. aprīlī plkst.19.00 Cēsu kultūras namā „CATA”, 23. un 24. aprīlī plkst.19.00 Rīgas Kongresu nama Jaunajā zālē notiks laikmetīgās dejas izrāde „TURpinĀJUMS” – par dzīvi laukos un pilsētā.
Dejas izrāde „TURpinĀJUMS” Cēsīs un Rīgā

Dejas izrāde “TURpinĀJUMS” sniedz emocionālu vēstījumu, izceļot lauku un pilsētas attiecību problēmu, spēlē ar arhetipiem, formām un simboliem, vēsta Dejas atbalsta fonda „Zvaigžņu AkA” pārstāve Daira Kārkliņa.

Dejas izrādes tās veidotāji akcentē ar L.Liporas domugraudu: “Divas dažādas vides - pilsēta un lauki - atšķirīgi dzīves ritmi, ieradumi, vērtības. Pāri visam Nauda, kas nosaka virzību, saskarsmi, darbību, sapņus, un kredītprocenti, kas nodzen mūs kā suņus. Cilvēciskums pazūd, un tad mēs attopamies...”.

Izrādes radošā konada: horeogrāfe, režisore Lilija Lipora, mūzika un izpildījums Inga Meijere, iestudējuma asistents Edgars Lipors, scenogrāfija un tērpi Krista Ose, gaismu režija Egils Kupčs, scenogrāfa asistents Armands Briģis, dejotāji/aktieri Eva Vancāne vai Gunta Liepiņa, Gabija Bīriņa, Reinis Rešetins, Daumants švampe, Ilga Gruševa, Madara Luīze Muzikante, Elīna Caune, Ramona Remese, Alda Rusina, Guntis Trops.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, Cēsu kultūras namā „CATA”, Rīgas Kongresu namā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena Ls 4.00 - 6.00, grupām (virs 8 pers.) - Ls 3.00.

Izrādi atbalsta Rīgas dome.

Vairāk informācijas www.starswell.lv un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV