Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izdota Līzas Džūelas grāmata “Pirms tevi satiku”

Easyget.lv, 12.04.2013. 11:34

Apgādā “Kontinents” nākusi klajā Līzas Džūelas grāmata “Pirms tevi satiku”.
Izdota Līzas Džūelas grāmata “Pirms tevi satiku”

Lielbritānijas populārā mūsdienu autore Līza Džūela ir sarakstījusi vairāk nekā 17 romānus. Autores pirmais romāns Ralfa viesības bija pirktākais debijas romāns Lielbritānijā. 2008. gadā autore saņēmusi Melisas Neitanas Romantiskās komēdijas balvu. Līzas Džūelas romāni tiek izdoti vairākos kontinentos, tulkoti daudzās pasaules valodās.

Londonas pagātnes valdzinājums cieši savijies ar mūsdienīgās Betijas Dīnas izpratni par īstās dzīves garšu. Testamentā jaunajai sievietei novēlēts atklāt kādu noslēpumu. Meklējumos Betija nonāk citā laikmetā – bohēmas pārņemtajā 20. gadu Londonā, tās karsti pulsējošajā sirdī – Soho. Saviesīgā dzīve, džezs un šampanietis brokastīs... Un kāda sirds vēlme, kas alkst piepildījuma.

Autores valoda, dāsna un tumīga kā īru krēma pudiņš, bagātīgi pildīta ar metaforām, bagātināta ar biezu kārtu humora mērces, atdzīvina visplašāko emociju gammu un izraisa nepārvaramu vēlmi turpināt lasīt, līdz pat negaidītam atrisinājumam.

Nervus kutinošs balanss starp kanonu un uzdrīkstēšanos, sirdsapziņas eksāmens.
Grāmata – dārgakmens!

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Artūrs Zariņš, 448 lpp..

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV