Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jānis Skutelis izsludina stāvkomēdijas “Optimistikas” papildizrādes

Easyget.lv, 15.04.2013. 09:26

Pirms uz visiem laikiem aizmirst “Optimistiku” un sākt darbu pie jaunas izrādes, komiķis Jānis Skutelis šonedēļ aicina uz tikšanos izrādēs Liepājā, Valmierā un Rīgā
Jānis Skutelis izsludina stāvkomēdijas “Optimistikas” papildizrādes

Ņemot vērā skatītāju atsaucību, stāvkomēdijas “Optimistika” radošā komanda – režisors, tekstu autors un izpildītājs Jānis Skutelis – iepriecinās stāvkomēdijas cienītājus ar papildizrādēm koncertzālē Palladium, kā arī apciemojot Latvijas teātra pilsētas Valmieru un Liepāju.

18.aprīlī 18:30 izrāde “Optimistika” tiks demonstrēta Valmieras drāmas teātrī, 19.aprīlī 19:00 - Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 20.aprīlī un 21.aprīlī 19:00 - Palladium.

“Skutelis ir pirmais latviešu stāvkomiķis kopš Skuteļa. Nekas līdzīgs Latvijā līdz šim nav bijis. Viņš pārstāv latviešu komēdijas jauno strāvu…” atsaucas Draugiem.lv sabiedrisko attiecību direktors Jānis Palkavnieks.

Savukārt DDB izpilddirektors Andris Rubīns ir pārliecināts: "Ir vēl viena lieta, ar ko varam lepoties. Mums ir pašiem savs pasaules klases komiķis."

Vairāk info:www.karaliskais.lv

Foto: Stāvkomēdija “Optimistikas”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV