Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijā sāk demonstrēt šokējošo filmu “Neprātīgās brīvdienas”

Easyget.lv, 17.04.2013. 16:08

Filmā režisors Harmonijs Korīns atklāj mūsdienu jauniešu patieso dzīvi: neprātīgas ballītes, seksu, narkotikas, laupīšanu un bezatbildību. 
Latvijā sāk demonstrēt šokējošo filmu “Neprātīgās brīvdienas”

No 19. aprīļa Latvijas kinoteātros būs skatāma filma „Neprātīgās brīvdienas” („Spring Breakers”), kas citur pasaulē izraisījusi diskusiju vētru un šokētu skatītāju komentārus. Harmonijs Korīns (Harmony Corine) ir skandaloza personība, ko apstiprina viņa scenāriji filmai „Bērni” un „Gummo”.

Filmas galveno varoņu tēlos iejutušās tādas aktrises kā Ešlija Bensone (Ashley Benson), Vanesa Hadžensa (Vanessa Hudgens), Reičela Korine (Rachel Korine) un Selēna Gomeza (Selena Gomez). Aktrises plašākai sabiedrības daļai zināmas kā Disneja princeses, nāras un skolu skaistules. Skandalozajā un pārsteidzošajā filmā „Neprātīgās brīvdienas” jaunās sievietes ar labo reputāciju tēlo seksīgas, pārgalvīgas, spilgtas vieglas uzvedības meitenes.

„Filma šokē! Galveno lomu aktrises, kas iepriekš visiem asociējušās ar laipnību, maigumu un Disneja tēliem, pēkšņi skatītājiem atklāj pavisam citu pasauli, kas nelīdzinās pasakām un ievilina stāstā, kurā draud reālas briesmas un kur mīt tumši tēli ar nestabilu psihi un apšaubāmu reputāciju. Ar lielu azartu sekojām līdzi, kā viņas iejutās jaunajos tēlos. Viņām tas bija īsts izaicinājums!” stāsta filmas režisors Harmonijs Korīns.

Savukārt filmas galvenā vīriešu kārtas varoņa lomu atveido Džeims Franko (James Franco), kura tēls mēģina pretoties „meiteņu spēkam”. „Kad Harmonijs paziņoja, kas tēlos meiteņu lomas šajā filmā, man trūka vārdu. Biju pārliecināts, ka režisors joko un šīs aktrises pat nenāks uz aktieru atlasi! Bet viņš realizēja savu ideju, turklāt īstenoja to stilīgi. Viņu iepriekšējais Disneja meiteņu imidžs pēc filmas ir sabrucis drumslās. Nenoliegšu, ka jaunais ampluā man patīk vairāk,” norāda Franko.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV