Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Mazajā Ģildē notiks literārā cikla „Pavasara gaidītāji” otrais pasākums

Easyget.lv, 18.04.2013. 13:41

25. aprīlī plkst. 18.00 Mazajā Ģildē notiks jauno un topošo literātu darbu autorlasījumu cikla „Pavasara gaidītāji” otrais pasākums.

Pasākumā ar piecu līdz desmit minūšu lasījumiem uzstāsies rakstošie talanti, kuru darbi iepriekš nav tikuši publicēti drukātā veidā. Autorlasījumus muzikāli papildinās enerģiskā folkgrupa „Dārdi”.

Pavasara sagaidīšanas literārais cikls tika aizsākts 4. aprīlī, kad pavasaris patiesi vēl kautrējās parādīties un jauno literātu vārdu spēks to tikai pamazītēm vilināja ārā no pūpolu zariem, sagaidot otro pasākumu par pavasara klātbūtni vairs nav jāšaubās, savukārt kā pēdējais pavasara sagaidīšanas pārbaudes datums ir izvēlēts 16. maijs, kad tiek plānots, ka pavasaris būs godam atnācis.

Ieeja uz cikla pasākumiem bez maksas. Plašāka informācija www.facebook.com/MazaGilde

Jaunie literāti, rakstošie talanti un tie, kuri varbūt pat nekad iepriekš nav savus darbus citiem priekšā lasījuši uz 25. aprīļa pasākumu var pieteikties līdz 22. aprīļa vakaram facebook.com/MazaGilde vai draugiem.lv/mazagilde . Ņemot vērā, ka pavasara (sa)gaidīšana var būt arī dziļi individuāla un katram citādāka, tad literāro darbu tematika nav noteikta un darbos nav obligāti jābūt iekļautiem sniegpulkstenīšiem, bērzu pirmajām lapām vai piesaulītes pienenēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV