Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras ceļvedī - Pianisma zvaigžņu festivāls un Dzejas sūtņi

Easyget.lv, 18.04.2013. 15:03

Piektdien sāksies un svētdien noslēgsies Pianisma zvaigžņu festivāls, kas šogad Liepājā notiks 21. reizi, četros koncertos piedāvājot pašmāju un ārvalstu virtuozus.
Kultūras ceļvedī - Pianisma zvaigžņu festivāls un Dzejas sūtņi

Ceturtdien, 18. aprīlī, plkst. 17.00 un 19.00 kinoteātris „Kino Bize” piedāvā noskatīties Kārļa Kazāka albuma „Gultnes” atvēršanas koncerta Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē videoierakstu.
Plkst. 19:00 Lielajā Ģildē skanēs stīgu kvarteta „3+1” koncerts.
Klubā "Nabaklab" koncertēs grupas Downfall Of Gaia, Tesa un The Wolf You Feed.
Plkst. 21.30 Teātra bārā uzstāsies grupa Monologs divatā.

Piektdien, 19. aprīlī, plkst. 19.00 „Birojnīcā” dzejas lasījumu cikla „Dzejas sūtņi” ietvaros uzstāsies dzejnieki Dmitrijs Vodeņņikovs un Linora Goraļika no Krievijas.
Plkst. 19.00 Lielajā ģildē koncertēs Sinfonietta Rīga un sitaminstrumentālists Guntars Freibergs.
Plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks 21.Starptautiskā Pianisma zvaigžņu festivāla atklāšanas koncerts.
Krogā "Aptieka" notiks grupas Martas asinis "Ceturtā albuma" prezentācijas koncerts.

Sestdien, 20. aprīlī, plkst.15:00 Graudu ielas koncertzālē 21.Starptautiskā Pianisma zvaigžņu festivāla ietvaros aizraujošu programmu piedāvās krievu un dāņu pianistu duets – Polīna Fradkina un Pols Rozenbaums. Plkst.18:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Pianisma zvaigžņu festivāla ietvaros koncertu sniegs britu džeza pianista Džūliana Džozefa trio.
Plkst. 19.00 Rīgas Kongresu namā notiks Sanktpēterburgas grupas Billy’s Band jaunā albuma prezentācijas koncerts „Jaunais un vecais”.
Ādmiņu Mēģinājumu telpā Rīgā ar nule izdoto albumu “Scaled” viesosies dūmmetāla un stounerroka duets Talbot no Igaunijas.

Svētdien, 21. aprīlī, plkst.18:00 Liepājas Latviešu biedrības namā noslēgsies 21.Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV