Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dailes teātrī sāksies abonementu maiņa un pārdošana jaunajai sezonai

Easyget.lv, 19.04.2013. 11:15

20.aprīlī sāksies Dailes teātra 2013./2014. gada sezonas abonementu maiņa un pārdošana.

Nākamajā sezonā Dailes teātra abonementu īpašniekiem tiks piedāvātas piecas izrādes. 20.septembrī paredzēta Nila Labuta lugas „Šeipings” iestudējums, ko veidos Dž.Dž.Džilindžers. 8.novembrī plānota Deivida Henrija Hvanga austrumnieciskās drāmas „M. Butterfly” pirmizrāde (režisore Laura Groza-Ķibere). 10.janvārī pirmizrādi piedzīvos Marjusa Ivaškeviča „Izraidītie”, kas nodēvēta par „latviešu emigranta hroniku”, Dailes teātrī to iestudēs pasaulē pazīstamais lietuviešu režisors Oskars Koršunovs. Dž.Dž.Džilindžers iestudēs Ērika Emanuela Šmita lugu „Milēdija”, kas veidota pēc Aleksandra Dimā romāna „Trīs musketieri” motīviem, pirmizrāde plānota 7.martā. Sezonas beigās Dailes teātrī atgriezīsies bulgāru viesrežisors Aleksandrs Morfovs, kurš piedāvās savu versiju par Viljama Šekspīra traģēdiju „Ričards III”, pirmizrāde paredzēta 16.maijā.

Atkarībā no sēdvietām zālē, viena abonementa cena piecām izrādēm ir 40 un 45 lati.

Dailes teātris abonementu īpašniekiem 2013./2014.gada sezonā piedāvās 25% atlaidi Mazās un Kamerzāles izrāžu biļetēm, Jaungada koncertam un skolas sākuma svinību pasākumam un izrādei. Abonementu īpašniekiem būs iespēja ar 50% atlaidi iegādāties Dailes teātra Skatītāja karti, kā arī saņemt vairākus īpašus piedāvājumus biļešu cenu atlaidēm.

Dailes teātra abonementus var iegādāties Dailes teātra kasē. Informācija – www.dailesteatris.lv, kā arī pa tālruni 67294444 vai rakstot uz e-pastu inta@dailesteatris.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV