Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Liepājas leļļu teātris ar izrādi bērniem „Diegabundža” viesosies Rīgā

Easyget.lv, 19.04.2013. 11:52

4. maijā 11.00 un 13.00 Kalnciema kvartālā viesosies Liepājas leļū teātris ar dziesmu spēli bērniem „Diegabundža".

Dziesmu spēle bērniem „Diegabundža „ pirmizrādi Liepājas leļļu teātrī piedzīvoja 2013.gada 19.janvārī. Par pamatu izrādes tapšanai ir ņemts 2009.gadā tapušais Kaspara Vecvagara dzejas un mūzikas albūms ar tādu pašu nosaukumu. Autors uzsver, ka mūsdienu tehnoloģiskajā sabiedrībā trūkst patiesas saskarsmes ģimenes locekļu starpā un piedāvā „Diegabundžu”, kā iespēju ģimeniskai kopābūšanai.

Arī izrādes režisore Lelde Kaupuža–Eglinska izrādē turpina autora domu: „Celšanās, gulēt iešana, došanās uz bērnudārzu un atpakaļ, rotaļāšanās, iešana uz parku, - visi šie ikdienišķie notikumi, kuri atkārtojas no dienas dienā, pieaugušajam var šķist kā pelēka rutīna, savukārt bērna acīm tie atklājas kā milzīga piedzīvojumu jūra, kā krāšņa un vēl neatklāta pasaule. Diegabundža tas ir aparāts, ar kura palīdzību var viens otru sadzirdēt. "Diegadundža" tas ir stāsts par kopābūšanu un mīļumu.”

Izrādes veidotāji atteikušies no Liepājas leļļu teātrim ierastajiem izrādes veidošanas paņēmiemiem - paaugstinātas skatuves, priekšskara, lellēm, polsterētiem kostīmiem, priekšplānā atstājot aktieru personību, savstarpējo saspēli un dziedāt prasmi.

Izrādes mākslinieces M.Mielava un I.Ādmine. Lomās: S.Apse, M.Enkuzena, M.Millers.

Biļetes cena 4Ls, iegādājams Biļešu Paradīzes kasēs un pie ieejas. Biļetes jāiegādājas no 2 gadu vecuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV